Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı Kara Para Aşk nefes kesen bölümüyle Çarşamba akşamının en çok izlenen programı oldu. Kara Para Aşk, A/B kategorisinde ilk 100 program arasında rakiplerine fark atarak ilk sıraya yerleşti.


ÖMER VE ELİF'İN AŞK OYUNU

Dizide; Elif ve Ömer, Arda'nın yeni evini boyamak için bir araya geldi. Pelin ve Arda'nın oyunuyla bir araya gelen ikilinin tatlı sert çekişmeleri aşk kokan renkli sahnelerle ekrana geldi.

Sosyal medyada da çok konuşulan o sahne:

HÜSEYİN TAYYAR'IN ADAMI ÇIKTI!

Tayyar ve Hüseyin'in buluşması ise izleyici şoke eden sahne oldu. Geçtiğimiz sezonun final sahnesinde elmasların hırsızı, Sibel ve Ahmet Denizer'in katili olan Hüseyin'in aslında yıllardır Tayyar'la çalıştığı ortaya çıktı. Bölümde Hüseyin ve Tayyar'ın karşılıklı hesaplaşması ilk kez ekrana geldi.


ÖMER TAYYAR'LA YÜZLEŞTİ!

Tayyar'ın sevgilisi Pınar'ın ortadan kaybolmasını araştırarak, Taner'in katilinin de Tayyar olduğuna emin olan Ömer yaptığı planla Tayyar'a meydan okudu.

Dizinin final sahnesinde Ömer'in, Tayyar'a "senin azılı bir suçlu olduğunu ispat edeceğim, eline kelepçeyi bizzat ben takacağım" sözleri heyecanı doruğa taşıdı.



Emre Kızılırmak

Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 24 Eylül Çarşamba günü saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak.
Editör: TE Bilisim