Tam bir şehirli olarak yetişen Gül’ün İstanbul’dan kaçarak  geldiği Ege kasabasında hayatı tamamen değişiyor...
 
 
16. bölüm:
 
 
Cemal köyü terk edecek mi?
 
Gül, Kaan'dan dolayı  Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak  Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez.  Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir.   Üstelik Gül, Cemal'e karşı  hırçınlaşmaya başlamıştır.  Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla  ciddi anlamda   bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada  Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından  arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.
 
Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir.  Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.
 
 
 
Yapımcı     : Gold Film
Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan
Senaryo    : Baykut Badem ve Filiz Ekinci
Oyuncular:          : Gizem Karaca (Gül), Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan), Berk Cankat (Cemal),  Ahmet Mümtaz Taylan (Hüsnü),  Zerrin Sümer (Sultan Ana) ,  Ali İpin (Yusuf), Esin Civangil (Kamuran), Erkan Sever (Muhtar Niyazi), Ömür Özdemir (Hikmet)...
 
 
Yayın Günü: 8 Ekim Çarşamba
Yayın Saati: 20.30 Yeni Bölüm 16.blm
 
Editör: TE Bilisim