Elif'in babasını, Ömer'in ise nişanlısını kaybettiği sırlarla örülü cinayet gecesinin aydınlanacağı sezon final bölümünde ortaya çıkacak gerçekler izleyenleri şoke edecek.

Sürükleyici hikayesiyle her hafta milyonları ekran başına toplayan dizinin sezon final bölümünde katilin kimliği bölüme damga vuracak.

Kara Para Aşk'ın yeni bölümünde; güvenlik kameralarından gelen görüntüler ışığında soruşturmayı sürdüren ekip, Taner’i yeniden sorguya çekmeye karar verecek. İfadeler ve elde edilen deliller Taner’i bir numaralı zanlı haline getirecek. Sezgilerinde yanılmayan Ömer, Taner’in masum olduğunu düşünecek. Gerçek katilin ortaya çıkacağı bölümde; Ömer ve Elif; Bahar ve Levent'in kurduğu oyundan etkilenecek mi?, Aslı'ya gizlice kürtaj yaptıran Zerrin, bu hesaplaşmadan zaferle ayrılabilecek mi?, Metin, Nilüfer’e gizli kamera görüntüleri açıklayabilecek mi? ve Tayyar, Nilüfer’in sevgilisinin peşine düşecek mi?

İlk bölümden bu yana akıllarda oluşan tüm soru işaretlerinin yanıt bulacağı unutulmaz sezon final bölümüyle Kara Para Aşk 18 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'da ATV'de...
FRAGMAN 1http://www.youtube.com/watch?v=k515Vuj6rPE
FRAGMAN 2:
Editör: TE Bilisim