Tarihi dokusu, göz alıcı denizi ile son zamanların en gözde yerlerinden biri olan Gündoğan koyunda, iskelesi, kumu ve locaları ile birlikte denize sıfır olan BVS Bosphorus Resort Hotel & Spa, toplam 200 oda içerisinde 600 yatak kapasiteli suit, loft, family suit, jakuzili family suit, carian residence, artemis villa, royal villa, deluxe ve standart odaları ile misafirlerine masalsı bir tatil sunacak.

“EĞLENCE VE LEZZET BVS’DE”

BVS Bosphorus Resort Hotel & Spa, misafirlerine sınırsız eğlencenin yanı sıra Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gündoğan’da muhteşem bir doğa ve deniz manzarası sunacak. Birbirinden eğlenceli aktivite alanları, spa merkezleri, su sporları, kapalı açık havuzları ve çocuk aquaparkı ve sahne After, dj performans ve canlı dans Showları ile misafirlerine unutulmayacak anlar yaşatacak.

Günay Restaurant, Sahne İstanbul Beach, Sahne İstanbul After, By Balıkçı, Taksim Steakhouse, Petrichor Brasserie ve Bodrum Meyhanesi olmak üzere 7 farklı işletmenin bir arada olacağı hotel, bu yıl tatil anlayışına yeni bir trend getirecek.

“ÇOCUKLU AİLELERE SINIRSIZ EĞLENCE”

BVS Bosphorus Resort Hotel & Spa, bu yıl bodrum tatiline yeni getirdiği yeni konseptlerle ailelere ve gençlere kaliteli eğlence ve kaliteli lezzetlerin sunulacağı bir tatil vaat ediyor. Özellikle çocuklu ailelerin eğlencesini uzatıyor. Otel içerisinde yer alan uyku odaları ve çocuk klüplerinde yer alan özel eğitmenlere çocuklarını bırakabilen aileler, eğlencenin tadını gece boyunca yaşayabilecek.

Editör: TE Bilisim