Müzik ziyafeti çektiler

14 Aralık Cuma, Küçükçiftlik Park ilk kez yapılan sıradışı bir gösteriye ev sahipliği yaptı: Red Bull Soundclash! maNga ve Athena grupları iki ayrı sahnede yaratıcılığın sınırlarını zorladı. 1800 kişinin izlediği sıradışı performanslar sevilen şarkıların farklı müzik türlerinde yorumlandığı eşsiz bir müzik ziyafetine dönüştü.4 farklı raunttan oluşan gösteriyi ekranların sevilen yüzü Alp Kırşan sundu. Athena ve maNga’nın sıradışı performanslarında Mehteran ekibi ve Cem Bergamalı joker olarak seyircileri coşturdu. 2006 yılından bu yana 5 kıtada, 17'den fazla ülkede yapılan ve yapıldığı her yerde müzikseverlere daha önce hiç yaşanmamış bir müzik tecrübesi sunan Red Bull Soundclash konsepti, Türkiye’de ilk kez Athena ve maNga’nın performanslarıyla izleyici karşısına çıktı.


Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı gösteride gruplar sahne perfromanslarına bir de sürpriz eklemişlerdi. Her grup kendilerine verilen birer joker hakkını yaratıcılıklarını en iyi şekilde besleyeceklerine inandıkları isimlerle kullandı. Athena’nın joker sanatçısı Mehteran ekibi olurken maNga’nın joker davetlisi vurmalı çalgılar sanatçısı Cem Bergamalı idi. Biletleri gösteri gününden önce tükenen Red Bull Soundclash’te 1500 seyirci A’dan Z’ye yeni bir konsepti deneyimlediler.

Red Bull Soundclash hakkında maNga’nın solisti Ferman gecenin sürprizlerini anlatırken:
“Son rauntta sahne yanından Athena’yı izliyorduk ve mehter takımını, yemin ederim orda birine söyledim. Sefere çıkmak istiyordum.”
Şeklinde yorum yaptı.

Athena’nın solisti Gökhan Red Bull Soundclash’le ilgili:
“Red Bull’un iki grubu bir araya getirmesi çok iyi bir hareketti. Bu denli iyi bir şey çıkacağını hakikaten düşünmezdim. Onun için Red Bull’a çok teşekkür ediyorum.”
dedi.



Athena ve maNga Grupları müzik ziyafeti çekti!

Editör: TE Bilisim