Biletleri günler öncesinden tükenen konsere Kenan Doğulu ‘Gül’ şarkısıyla başladı. “Milletçe çok zor günler yaşıyoruz. O yüzden herkesin güzel bir şeylere sarılmaya ihtiyacı var. Hepiniz hoşgeldiniz!” diyerek sevenlerini karşıladı.

Konserine Yaparım Bilirsin, Bal Gibi, Şans Meleğim, Yüzsüz Yürek, Kalp Kalbe Karşı, Rica, Kandırdım, Şans Meleğim, Aşk Korkusu, Ben Güzelden Anlarım, Rütbe, Ara Beni Lütfen, Pamuk, Aşkım Aşkım gibi yeni ve eski parçalarından oluşan repertuarı ile devam etti.
3 saati aşkın süre sahnede kalan Kenan Doğulu konser boyunca enerjisi ve dans performansıyla da dinleyicilerini büyüledi. Konsere özel olarak hazırlanan zemin dahil tamamı led ekranlardan oluşan sahnesinde şarkılara özel olarak hazırlanan video showları eşlik etti.
17 yaşındayken kardeşi Ozan Doğulu ile birlikte hazırladıkları “Yaparım Bilirsin” şarkısında ise Açıkhava coştu! Seyirci şarkıyı, müzik bile çalmadan hep bir ağızdan seslendirdi! ‘Yaparım Bilirsin!” kısmında ise Açıkhava adeta inledi!
KENAN DOĞULU SAHNESİNDE MANGA VE KAAN&RADİO KİLLER SÜRPRİZİ!

Konserin ilk sürprizi sahneyi Kenan Doğulu ile paylaşan Manga grubu oldu. Kenan Doğulu ve Ferman Akgül birlikte ‘Bize Müsaade Ettim’ şarkısını seslendirdi. Seyircilerin alkışlarıyla başlayan ikinci bölüm, bir sürprize daha ev sahipliği yaptı! Sahneye çıkan genç yetenek Kaan ve Romanya’nın popüler müzik grubu Radio Killer bu yaz başında 5 ülkede eş zamanlı piyasaya çıkan ve listelerde hızla yükselen Living It Up şarkısını Doğulu ile birlikte seslendirdi.
Sanatçı seyircinin yoğun alkış ve tezahüratlarını kırmayarak iki kere bis yaptı! İlk bisi “Kız Sana Hayran” şarkısıyla yapan Doğulu, tüm Açıkhava seyircisini ayağa kaldırdı! Doğulu ikinci kez sahneye geldiğindeyse “Kurşun Adres Sormaz ki”, “Aşk Oyunu” ve “Tükendim Ben” şarkılarını seslendirerek sevenlerine veda etti.
Gecede Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Burak Hakkı ve Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu vardı.
Kenan Doğulu Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarını büyüledi.
Editör: TE Bilisim