Nilüfer’in, "Nilüfer 12 Düet" albümünün devamı niteliğindeki "Nilüfer 13 Düet" albümünün lansman konseri, bir önceki albümde olduğu gibi yine AİLE İÇİ ŞİDDET ACİL YARDIM HATTI yararına sahneye çıktı.

Nilüfer açılış konuşmasında " Çok teşekkür ederiz hoş geldiniz. Şiddet mağdurları ne yazık ki hergün artıyor. Bazen medyada bir çocuğun şiddet gördüğüne tanık oluyoruz, görüyoruz, azen bir kadının… Elbetteki şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu akşam burada olarak, buraya gelerek, bilet alarak hepiniz siz de bu harekete, bu umut dolu harekete, destek verdiniz. Öncelikle bunun için çok teşekkür ediyorum.Aile içi şiddete son kampanyası 9 yıldır devam ediyor ve büyük bir başarıyla devam ediyor. Amaç elbette ki duyurmak, insanları bu konuda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak. Ayrıca 5 yıldan bu yana ‘Şiddete Acil Yardım Hattı’ binlerce şiddet mağduruna destek oluyor. Yardım eli uzatıyor. Buraya geldiniz bir destek verdiniz ama birde 6643’e eğer bir sms atarsanız bir daha destek daha olmuş olacaksınız. Teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum." dedi.

Ardından sahneden albüm şarkıları ve birinden ünlü isimler geçmeye başladı. Her grup veya şarkıcının kendi şarkılarından birini seslendirmesinin ardından Nilüfer ile düetleri seslendirildi. Nilüfer kınser boyunca 10 ayrı kıyafet giydi. Gecenin finalinde tüm sanatçılar birarara "yaşamak ne güzel şey" parçasını seslendirdiler.
13 DÜET ALBÜMÜNDE KİMLER NE SÖYLEDİ:

Alper Erinç'in süpervizörlüğünü yaptığı, fotoğraflarını Mehmet Turgut’un çektiği albümde şarkıların çoğunu gruplar kendileri düzenledi. Feridun Düzağaç için Cengiz Köroğlu, Emre Aydın için Mustafa Ceceli düzenleme yaptı. Nilüfer albümde Gripin’le “Hatıralar Hayal Oldu”, Gece ile “Başıma Gelenler”, Emre Aydın’la “Son Perde”, Bulutsuzluk Özlemi ile “Her Yerde Kar Var”, Feridun Düzağaç ile “Kavak Yelleri”, Kargo ile “Yaşamak Ne Güzel Şey”, Mor ve Ötesi’yle “Dokun Bana”, Vega ile “Ta Uzak Yollardan”, Model’le “Şov Yapma”, Manga ile “Eğrisi Doğrusu”, Zakkum’la “Agora Meyhanesi”, Pinhâni ile “Dünya Dönüyor” ve Çilekeş’le “Değişir Dünya” adlı şarkılarını seslendirdi.


Nilüfer Türkiye'nin önde gelen rockçılarıyla birlikte düet yaptı.

Nilüfer performansıyla yıllara meydan okudu

Editör: TE Bilisim