Farklı tarzı, birbirinden güzel besteleri ve kendine has yorumuyla 20 yıldır milyonlarca müzikseverin gönlünü fetheden sanatçı, kendini izlemeye gelen 500ü aşkın hayranına yine muhteşem bir gece yaşattı.

Tilbe’yi dinlemeye gelenler arasında ‘3 Adam’ programının sunucularından Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve BKM Mutfak ekibi oyuncuları da vardı. Oturdukları locadan şarkılara eşlik eden genç oyuncular sık sık ayağa kalkarak Sahne İstanbul’daki coşkuya ortak oldular.


Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi ünlü BKM Mutfak oyuncuları Yıldız Tilbe'nin şarkılarıyla coştu.

Program boyunca Tilbe’nin söylediği şarkılarla eğlenen Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak gecenin en ilgi toplayan ikilisi oldu. İki genç adam ve arkadaşları BVS Group’a ait Sahne İstanbul’un nezih, kaliteli ve eğlence dolu atmosferinde olmanın ayrıcalığıyla sabahın ilk saatlerine kadar süren müzik dolu saatler yaşadılar.

Tüm sevilen eski ve yeni şarkılarını söyleyen Yıldız Tilbe geçtiğimiz programlardaki renkli sahne kıyafetlerinin aksine oldukça sade ve iddiasız, siyah renkli bir elbise giymişti.

Programında isteklere de yer veren sevilen şarkıcı, konuklara hem duygu sağanağı yaşattı hem de onları coşkuyla eğlendirip, hop oturup hop kaldırdı. Sahne İstanbul’da eğlence sabahın erken saatlerine kadar, kah duygusal, kah hareketli şarkılarla devam etti.
Editör: TE Bilisim