1950’lilerde İstanbul’u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinolarının deneyimli ekibi “Gazino Geceleri”ni tekrar yaşatmak için hazır! 12 Eylül Perşembe akşamı Bülent Ersoy’un açılışını yapacağı KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri, 19 Eylül’de Seren Serengil’i, 3 Ekim’de Selami Şahin’i ve 9 Ekim’de Hülya Avşar’ı ağırlayacak.

İstanbul’un şaşalı gazino eğlenceleri KüçükÇiftlik Park’ın 9D projesi kapsamında düzenlediği KüçükÇiftlik Gazinosu ile geri geliyor! 12 Eylül 2013 Perşembe akşamı Bülent Ersoy ve Oya Aydoğan ile açılışı yapılacak olan Gazino Geceleri’nde, 19 Eylül Perşembe akşamı Seren Serengil ve Fedon, 3 Ekim Perşembe akşamı Selami Şahin ve Yeliz, 9 Ekim Çarşamba akşamı ise Hülya Avşar ve Fettah Can sahne alacak.
Zeki Müren’in sanat hayatına adım attığı, Hamiyet Yüceses, Behiye Aksoy gibi efsane isimlerin alaturka söylediği KüçükÇiftlik Park, 1950’lerden beri eğlence sektörünün kalbinin attığı mekan. Meraklılarının yıllardır bekledikleri gerçek kır gazinosu; zengin menüsü, sanatı, müziği ve eğlencesi ile KüçükÇiftlik Park’ın yemyeşil Bahçe’sinde 12 Eylül’de başlıyor…
Gazino kültürünün en deneyimli ekibi hazırlıklara başladı. Çiçekçisiyle, ayakkabı boyacısıyla gazino eğlenceleri dönemini bilenler için o günleri yad etme fırsatı sunacak olan KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri’nde, dönemi bilmeyenler de gazino eğlencelerini yaşama fırsatı elde edecek.
Siz de Türk eğlence kültürünün en önemli parçasını yaşamak için bu muhteşem gecelerde yerinizi şimdiden ayırtın! Ufak bir hatırlatma, biletinizi aldıktan sonra masa seçimi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Tarih:
12-19 Eylül, 3- 9 Ekim 2013
Yer: KüçükÇiftlik Park Bahçe
Program Başlangıcı: 20.00
 
Bilet Satış Noktaları:
Biletix – 216 556 98 00
Editör: TE Bilisim