Kadın ve çocuk sorunlarına yönelik projeler üreten Hayata Dokun Derneği, iğfal edilen kadınlar için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

“Kadın ve çocuklara toplumsal katkıda bulunmak bizler için çok önemli” diyen Hayata Dokun Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Gözener, özellikle iğfal edilen genç kadınların istihdamını destekleyici “Bir Kitap, Bin Hayat” projesiyle ülkemizde bir ilki gerçekleştireceklerini aktarırken, “Erkeklerin Cehennemi Aşktır” isimli kitabın yazarı Tolga Al, kitabın gelirinin tamamını Hayata Dokun Derneği’ne iletileceğini belirtti.
Gözener ve Al, “Kadının olduğu her yerde çocuk da var, proje başladıktan sonra, kimsesiz bebek yuvalarının temel ihtiyaçları da karşılanacak” eklemesinde bulundu.
Kadına yönelik şiddet türlerinden cinsel istismar ve tecavüz vakalarının ve kimsesiz bebek nüfusun gün geçtikçe arttığını ileten Gözener, Bir kitap alın ve bin hayata dokunun diyerek, kitabın kadın - erkek ilişkilerini farklı açılardan ele aldığını, okuyanların kitaptan keyif alırken iğfal edilen kadın ve kimsesiz bebeklere destek olacaklarının altını çizdi.
Yağmur Kaşifoğlu ve Serdal Genç’in desteklediği ‘Erkeklerin Cehennemi Aşktır’ bütün D&R Mağazalarından alınabilir.
Editör: TE Bilisim