Bir süredir yoğun bir şekilde setten sete koşturan ünlü oyuncu, 'Ruhumun Aynası' adlı dizide Filiz Ahmet'in oynadığı Gülpare'nin 8 yıllık uzatmalı sevgilisi Cengiz'i canlandırıyor. Cengiz; yıllarca hayaller peşinde koşmuş, zaman zaman eline geçen parayı kaybetmiş, şeytan tüylü, ikna kabiliyeti yüksek bir karakter. Sinema filminde ise; güzeller güzeli Mihriban'a (Derya Şensoy) aşık 'Del Pierro Hikmet rolünde yer alıyor. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban'a sırılsıklam aşık olduktan sonra evlenme kararı alıyor. Ama sonrasında çok sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Yapımcılığını Bando Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Bülent İşbilen’in üstlendiği 'Ruhumun Aynası' adlı dizide Murat Akkoyunlu ile birlikte Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Bora Akkaş, Aliye Uzunatağan, Barış Yalçın, Özgürcan Çevik, Engin Alkan, Suzan Aksoy ve Alpay Şayhan rol alıyor.


Ayşen Gruda, Murat Akkoyunlu, Bora Akkaş, Tuba Ünsal, Filiz Ahmet,  Engin Alkan gibi ünlü isimlerin rol aldığı 'Ruhumun Aynası' bu akşam FOX TV'de

Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı sinema Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı'da ise başlıca rolleri Murat Akkoyunlu ile birlikte, Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık, Didem Balçın, Derya Baykal, Derya Şensoy, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Gürkan Uygun ve Bülent Serttaş paylaşıyor.

Oynadığı dizilerde ve Çakallarla Dans sinema filmlerinin ilk ikisinde sergilediği muhteşem oyunculuğuyla büyük övgü ve alkış alan usta oyuncunun hem dizideki hem de Çakallarla Dans 3 filmindeki performansı merakla bekleniyor.

Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol sahneleriyle seyirciyi güldürmeyi hedefleyen 'Çakallarla Dans -3 Sıfır Sıkıntı' 5 Aralık 2014'te vizyona girecek.


Murat Akkoyunlu iki projeyle birden iddialı geliyor! İlki 'Ruhumun Aynası' bu akşam FOX TV'de

Genç kızların yeni sevgilisi Bora Akkaş 'Ruhumun Aynası' dizisi ile hayranlarını sevindirdi.


'Ruhumun Aynası' ekibi toplu halde.

Editör: TE Bilisim