Türk pop müziğinin efsanelerinden Nilüfer, sanat hayatının 45. yılını çok özel bir albümle taçlandırıyor. Sanat hayatına, 23 albüm ve 21 tane 45’lik sığdıran usta yorumcu, 2016 yılının son albümü olacak olan muhteşem bir projeye imza attı. 
 
12 çok özel şarkıdan oluşan “Yeniden, Yeni, Yine” albümünde, Türk Pop Müziği’nin en sevilen eserleri, Nilüfer’in sesiyle yeniden hayat bulacak. Merakla beklenen albümde Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim  gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor. 
 
Büyük Heyecan Yarattı
 
Duyulduğu andan itibaren hem müzikseverler arasında hem de sosyal medyada büyük bir heyecan yaratan albüm, DMC etiketi ile  Aralık ayında tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacak. Albümün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü Volga Tamöz yaparken, fotoğraflarını ise Zeynel Abidin çekti.
 
Sanatçının seslendirdiği efsane şarkıların söz ve bestelerinde Sezen Aksu, Garo Mafyan,  Fahir Atakoğlu, İlhan Şeşen, Ümit Sayın, Fikret Şenes, Enrico Macias, Eda & Metin Özülkü, Georges Moustaki ve Şehrazat gibi değerli isimlerin imzası bulunuyor.  
Editör: TE Bilisim