Turkcell Kuruçeşme Arena'da Bkm ve Sds Organizasyonu ile önceki akşam sahnede Melih Kibar & Çiğdem Talu şarkıları söylendi. Erol Evgin, Candan Erçetin, Nükhet Duru, Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal ve Zeynep Alasya Boğaz'da Melih Kibar & Çiğdem Talu şarkılarını seslendirdiler.

"Hisseli Harikalar" şarkısı ile başlayan gecede 7 yıl sonra biraraya gelen sanatçılar Erol Evgin'in "Melih'in doğum gününde birarada olmak istedik. Olmadı. İyiki doğdun Melih'ciğim, sizler de iyiki geldiniz. Çok güzel şarkılar yaptın bize. Hakikaten bir kaç kuşağın birlikte söylediği şarkılara imza attınız Çiğdem'le. Bende kendimi çok şanslı adlediyorum o şarkıların büyük bir kısmını yorumladığım için. Hoşgeldiniz." sözleriyle seyircisini selamladı.

Evgin sözlerinin devamında aynı sahneyi paylaştığı Duru ve Erçetin'e yaptığı iltifat ile büyük alkış aldı: "En son 7 yıl önce biraraya gelmiştik, aradan 7 yıl geçti. Ben dede oldum, kızlar hala fıstık gibi" diyen Erol Evgin solo olarak söylediği "Bir De Bana Sor" parçasıyla konsere devam etti.

Sahneye Zeynep Alasya'yı davet eden Erol Evgin "Tüm Bir Yaşam" parçasını birlikte seslendirdi.



Nükhet Duru gecede "Her şey Seninle Güzel", "Söyletme Beni", "Aldım Başımı Gidiyorum" şarkılarını tek başına seslendirirken, Sibel Gürsoy ile "Gülme Komşuna"; Erol Evgin'le "Hep Böyle Kal" ve Candan Erçetin'le de "Böyle Mi Olmalıydı" isimli şarkıları okudu.

Candan Erçetin Boğaz'a karşı gerçekleşen anma gecesinde "Bu Gece", "Sevdan Olmasa" ve "Rüya" isimli parçaları solo okurken, Erol Evgin'le "Canım Benim", Onur Mete ile "Yine de Güzeldir Yaşamak" ve Nükhet Duru ile de "Böyle Mi Olmalıydı" parçalarında düet yaptı.

Erol Evgin'in "Deli Divane" ve "İşte Öyle Bir Şey" isimli klasikleri okuduğu gecedeki düet performansları Tuba Önal ile "Yabancı" parçasında düet yaparken, "Neydi O Yıllar", "Etme Eyleme" ve "Söyle Canım" şarkılarında Erol Evgin, Candan Erçetin ve Nükhet Duru, Turkcell Kuruçeşme Arena'da yılların eskitemediği ve tadına doyulmaz şarkıları seslendirdiler.

Birbirinden güzel 300'ün üzerinde şarkıya imza atan Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun anıldığı gecenin tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Melih Kibar ve Çiğdem Talu Fonu kapsamındaki "Çoban Yıldızı Projesi"ne aktarıldı.

HER ŞARKIYA AYRI KOSTÜM

Candan Erçetin ve Nükhet Duru'nun sesleri kadar şıklıklarıyla da büyüledikleri gecede, sanatçıların giydiği birbirinden güzel kostümler göz alıcıydı.


NEŞET ERTAŞ ANILDI

Konserden bir gün önce vefat eden, halk ozanı Neşet Ertaş'ta unutulmadı. "Nurlar içinde, ışıklar içinde olsun" sözleriyle anılan sanatçının, "Neredesin Sen" isimli parçası Boğaz'dan gökyüzüne söylendi.
Sevdan Olmasa ile bis yapılan geceyi izlemeye gelenler arasında Zeki Alasya, Zeynep Talu, Hakan Eren, Zeliha Sunal, Ahmet San, Nefise Karatay ve Erkan Özerman gibi isimler de vardı.


Turkcell Kuruçeşme Arena'da 27 Eylül Perşembe akşamı Il Divo, 28 Eylül Cuma ve 29 Eylül Cumartesi Sezen Aksu sahnede olacak.
Editör: TE Bilisim