Tirebolu Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Tirebolu Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatları Festivali gerçekleştirildi. Tirebolu Kalesi önünde gerçekleşen ve 3 gün süren festivalde çocuklar için yapılan birçok etkinliğin yanısıra maNga sahne aldı.
maNga grubu ve Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. maNga solisti Ferman Akgül ‘’ Son single çalışmamızda yer alan ‘Gel’ isimli şarkımıza bu ay klip çekeceğiz. Ekim sonuna doğru da yeni albümü çıkarmayı düşünüyoruz’ diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.

Röportaj sırasında maNga grubuyla şakalaşan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak ‘’ Tirebolu’nun suyunu içen bir daha mutlaka gelir. maNga grubu konserden konsere koşuyor. Onlara güç kuvvet versin diye fındık hediye edeceğim.’ dedi.
Röportajın ardından sahneye çıkan maNga sevilen şarkılarıyla alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. İlk albümünde bugüne şarkılarını seslendiren maNga grubuna hayranları hep bir ağızdan eşlik etti.
Editör: TE Bilisim