Afrodit Banu Alkan, son zamanların estetik modası "Temporel ip askı yüz germe tedavisi" hakkında bilgi almak için Kadıköy’deki Miral Estetik’e geldi. Alkan, gazetecilere yine kendine has açıklamalar yaptı. 

Banu Alkan’a, yılbaşında kulisine İspanya’dan ıstakoz isteten Bülent Ersoy soruldu. Alkan “Bülent Ersoy ıstakozu benden öğrendi. Vietnam’da nasıl ıstakoz yenileceğini ona ben gösterdim. Ben kulise salmon(somon), eski bir mikrofon ve de sadece su istiyorum. Ben masrafsızım” dedi.

Banu Alkan, güzellik merkezinde aldığı kilolarla dikkat çekti.

Güzellik sırlarını anlattı

Dr. Yalçın Gürsoy ve Okan Ökmen’den “temporal ip askı yüz germe tedavisi hakkında bilgi alan Banu Alkan “Türkiye’deki tek estetiksiz ünlü kadınım, 32 dişim bile bana ait” dedi ve güzellik sırlarını şu şekilde anlattı:

“Benim  güzellik sırlarım; önce çok iyi uyku, oksijeni yüksek ortam, iyi beslenmek, stresten kaçmak ve son olarak gül kokulu sabunla çenemden yukarı doğru ovarak banyo yapmak...

Yaşarken hayatımı filme çekeceğim

Projelerini de anlatan Banu Alkan “Yaşarken hayatımın filmini çekeceğim, yönetmen de ben olacağım. 42 tane film çektim ama bugün oynayanlar reklamlardan daha çok kazanıyorlar. Bana devamlı dizi teklifi geliyor ama ben gençliğimi yaşayamadım diye şimdi çok seçiciyim. Sosyal medya fenomenleri çok kısa zamanda para kazanıyorlar ama şöhreti kaldıramıyorlar, şımarıklıklarını kabul edemem. Onlar da tokat yiye yiye büyücekler” dedi.

“Aşk Nothing”

Gazeteciler Banu Alkan, Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu çiftinin yeniden evlenecekleri konusunu anlattı. Alkan “birbirlerine çok yakışıyorlar tekrar evlenmelerini isterim. Benim hayatımda kimse yok aşk nothing, hayatıma girecek kişinin yakışıklı ve temiz bir insan olması gerek mis kokulu ve hijyen içinde olması gerek” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim