Ekranların yeni ikilisi Ayşe Özyılmazel ile Alişan, Star TV ekranlarındaki ilk programları 'Ayşe & Alişan'da Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'u konuk etti. Ersoy programda; aşk üzerine düşüncelerini açıkladı ve gündemde olan selülit olayına da değindi.

Programa; Seda Sayan'ın programında gözyaşı döken Ayşe Özyılmazel'e laf atarak başlayan Ersoy; "Biz insanız, tabii ki ağlayabiliriz. Bunun reklamı olur mu? Ağlanır da gülünürde bunu reklamcı o adam neden büyüttü" diyerek destek verdi. Özyılmazel ise Ersoy'a cevap olarak, "İyiyim hocam. Hiçbir şey umrumda değil" dedi.
 
Ersoy ayrıca geçtiğiz günlerde tekerlik sandelye ile AVM merkezinde dolaştığı yönünde çıkan haberlere ise, "Hasta değildim. Gayet sağlıklı bir insanım. Sadece tembel olduğum için tekerlekli sandelyeye bindim.Yürümek işime gelmedi'' diye konuştu.
 “İÇİMDE KÜÇÜK BİR ÇOCUK VAR”

Programda aşk hayatıyla ilgili de samimi açıklamalar yapan Diva Bülent Ersoy: ''Benim ilişkimde sevgiden çok saygı çok önemlidir. Yaşı benden ne kadar küçük olursa olsun erkeğe saygı duymak lazım. Ben yalnız bir insanım çünkü çok zor beğenirim. Dışardan çok soğuk gözüküyorum ama aslında soğuk değilim. Yüreğimde, içimde çok küçük çocuk var ama onu dışarı  çıkartamıyorum. Şuan evlilik düşünmüyorum. İlerliyen günlerde neler olur bilmiyorum" dedi.

Asla mayolu poz vermem!
 
Magazin dünyasını meşgul eden selülitlerle ilgili de konuşan Ersoy:"Herkes de selülit olabilir. Bende de olabilir ama asla mayolu poz vermem, tatilimi yurt dışında yapıyorum. Basının olduğu yere gitmiyorum. Gazeteciler selülitli fotoğraflar çektiyse sonrasında kimse laf söylemesin. O zaman çektirmeyeceksin' dedi. Ünlü şarkıcı, sanatçı arkadaşlarının vucütlarını top 5 yaptı ve yorumladı: "Sibel Can'nın vücuduna bayılıyorum. O çok eşşektir. Seda Sayan'nın lastik top gibi duvara vur gelsin. Petek Dinçöz eşssiz biri. Gülben Ergen ve Hülya Avşar'da çok güzel" dedi.

İşte Bülent Ersoy'dan çok özel açıklamalar...

Birlikte olduğum kişiler bir elin 5 parmağını geçmemiştir”
Ersoy özel hayatıyla ilgili soruya “ Sanatçılar çok larj insanlardır. Aykırı da yaşasalar, çok tepki çekmezler. Buna rağmen ben çok düzgün yaşadım. Birlikte olduğum kişiler bir elin beş parmağını geçmemiştir” dedi.

"Birine gönül vermişsem kimseye bunun hesabını vermem"
Ersoy ilişkilerle ilgili olarak “Herkesin ruh dengesi istediğimiz ölçüde olmuyor. Belki evliliği bitmiş, belki aldatılmış, belki hayat ona gülmemiş… Böyle insanların sağlıklı ruh yapısına sahip olmaları beklenemez… Sonra böyle böyle diyorlar… Vatanı mı sattım ben? Birine gönül vermişsem bunun hesabını kimseye vermem“ dedi.

Selülit tabi ki vardır”
Ayşe Özyılmazel’in selülitiniz var mı? Sorusuna Diva; “Tabi ki vardır. Sizin annenizin yok mu?” diye yanıt verdi. Özyılmazel “Yoktur” deyince Ersoy; “Muhakkak vardır, çocuk doğurmuş. Herkeste vardır” dedi. Paparizilere yakalanır mısınız sorusuna, “Ben tekneyle denize çıkıyorum. Onlar hudutlar içerisinde, Bodrum’da, Marmaris’te yüzüyorlar” diyerek kendisinin yurt dışını tercih ettiğini söyledi.

Deniz daha kiloluydu, zayıfladı”
Deniz Seki’nin selülitli fotoğrafları sorulması üzerine Ersoy “Deniz daha kiloluydu, zayıfladı. O kendini soyutlamış. Gizli olarak denize girdiğini sanıyor. Basın mensupları da her yerde görevini yapıyor. Deniz’in bacakları çok düzgün, bir kanı var” dedi.

Ben bunların hepsinin çıplak hallerini bilirim”
Gülben Ergen, Deniz Seki ve Hülya Avşar’ın sorulması üzerine Ersoy “Ben bunların hepsinin çıplak hallerini bilirim. Terzide, kuliste hep beraber soyunduğumuz için cm2’sini bilirim. Gülben’in çok güzel vücudu var. Bu nasıl oldu böyle ben şaşırdım. 3 tane de çocuk doğurmuş tabi, boş şeyler…” dedi.

Tarkan’a kırgın değilim”
Tarkan’a kırgın mısınız? Sorusuna Ersoy, “Tarkan hazımsız bir kişilik değildir. O eserden 1 kuruş para almadı, ima etmedi, geldi okudu. Onu aşan taktikler vardı, yoksa klipte oynardı. Tarkan’a hiç kırgın değilim. Onu o şekilde yönlendirdiler.” dedi.

"Sezen'e 'Sezai' derim"

"Sezen'de öyle. 'Sezai' derim ona ben! O da para almaz. Hangisini istersen gel al' dedi. 'Çok para istiyormuşsun' dedim.'Senden para isteyen mi var?' dedi.

"Nikahı bilmem. Ismarlama iş olmaz!"

Evlenmeyi düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerin Bülent Ersoy "Nikahı bilmem. Ismarlama iş olmaz. Şu anda böyle birşey düşünmüyorum" dedi.


İşte Bülent Ersoy'un TOP 5'i...

1- Petek Dinçöz.
Petek'de kusur bulunmaz, kalçası, bilek kıvrımları herşeyi kusursuz.
2- Sibel Can. Sibel ‘çok eşektir’, çok güzeldir. Provası da müthiştir
3-Gülben Ergen. Hepsinin çıplak hallerini bilirim. 3 çocuk annesi, (selülit) boş işler.
4. Hülya Avşar. Yaşça onlardan daha büyük, düzgün kalması çok takdire şayandır. Hülya asil kızdır, stardır! Yerine göre espri yapar. Dozajını ayarlar, starlık budur!
5- Seda Sayan. Lastik top gibi, duvara vur geri gelmez!

Olcay Ünal SERT

Editör: TE Bilisim