Dünyada ve Türkiye'de bir ilk olacak "Astro Show" adlı gösteride, 2 astrolog sahneye çıkacak ve ilişkiler, gündem üzerine eğlenceli, seyircinin katılımıyla da interaktif bir gösteriye imza atacaklar. Dinçer Güner ve Hande Kazanova, bulundukları şehrin, sahnenin, tarihin durumuna göre gökyüzü hareketlerinden dolayı da her hafta bambaşka bir sahne showu gerçekleştirmiş olacaklar.

Must Entertainment projesi olan Astro Show, İstanbul'un ardından ilk kez Adana'da sahnelenecek. Dinçer Güner ile Hande Kazanova'nın haftada 2 gün sahnede olması planlanıyor.

2022'DE HERKES OBEZ OLABİLİR
Dinçer Güner ve Hande Kazanova, Astro Show'un basın toplantısında, 2022'ye dair soruları da yanıtladılar. Dinçer Güner "2022'de herkes obez olabilir" dedi. Güner; "2022'deki Boğa tutulmaları insanları şişirecek, beslenme konusunda herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor. Boğa enerjisi iştahı açar" dedi.

HADİSE 2022'DE FİNANSAL KONULARA, VERGİLERE DİKKAT ETMELİ!
2022'de Hadise'yi soran basın mensuplarına Dinçer Güner: "Hadise Terazi Burcu. Doğum haritasını biliyorum. Onun haritasında ay düğümleri Boğa - Akrep aksında ve bütün gezegenleri Akrep'te. 2022'deki tutulmalar Akrep'te duruyor. Hadise'nin 2022''de finansal konularda çok dikkat etmesi gerekiyor. Borç, krediler, vergiler konusunda çok dikkat etmesinde fayda var. Eğer ki hayatında 2022 boyunca, kontrolü bırakırsa, takıntılı olmazsa, teslimiyeti öğrenirse, ilişkisinde mutlu olur. Ama kontrol, takıntı gibi duygularla hareket ederse Nisan, Mayıs, Ekim, Kasım aylarında ilişkisinde krizler yaşayabilir" yanıtını verdi.
TARKAN 2023 YILINDA İKİNCİ KEZ BABA OLACAK
Hande Kazanova'nın ise Tarkan yorumu dikkat çekti. Kazanova: "Tarkan'ın 2022'de tepe noktası kariyeri olacak, çok önemli bir projede yer alacağını öngörüyorum. Ani, hızlı, beklemediği bir proje olacak ve iş hayatını çok hızlandıracak, çok güzel projeler Nisan sonu, Mayıs ayında çok etkili olacak. Bu sene Tarkan'ın aile hayatından ziyade, göz önünde olup insanlığa hizmet etmesi, kariyerine yönelmesi gerekiyor. Çocuk istiyorlar, bu aralar girişimler devrede olabilir ama, 2023 yılı ikinci çocuğun geleceği tarih olarak söyleyebilirim..." dedi.
BÜLENT ERSOY MART 2023'E KADAR SAĞLIĞIYLA İLGİLİ DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR!
Dinçer Güner, Bülent Ersoy'un da 2022 yılını analiz etti. Güner: "Satürn Kova'dan çıktıktan sonra, çünkü Satürn tam Bülent Ersoy'un haritasının tepe noktasından geçiyor. Satürn, Kova'dan çıkınca, Bülent Ersoy'u 2023 Mart'tan sonra özellikle sağlıkla ilgili konularda onu iyi bir süreç bekleyecek! O döneme kadar, Mart 2023'e kadar sağlığıyla ilgili her konuda çok dikkatli olması gerekiyor" yorumunda bulundu.
EZGİ MOLA KİMSENİN HABERİ OLMADAN EVLENEBİLİR!
Dinçer Güner, son olarak da son döneminde oyunculuktaki başarısıyla adından söz ettiren ismi Ezgi Mola'nın astrolojik haritasını yorumladı. Güner: "Ezgi Mola için çok ilginç bir sene olacak. Çünkü yükseleni Akrep, bu sene ki Boğa - Akrep tutulmaları Ezgi'nin ilişkiler aksında gerçekleşecek. Onun da Nisan, Mayıs, Ekim, Kasım ayları ilişkiler hakkında çok önemli kararlar vereceği bir zaman olacak. Artık evlilik mi olur, evlilik konusunda ciddi bir adım mı atacak göreceğiz. Eğer ilişki kötü gidiyorsa, tam o tarihlerde kopar ve gider, ama görüyoruz ki Ezgi gayet mutlu, keyifli... Mutluluğu Nisan'a kadar devam ederse, evlenir. Çok ani de evlenebilir, kimsenin haberi bile olmayabilir evlendiğinden" yorumunda bulundu.

Editör: TE Bilisim