Üç aylık birlikteliğin ardından sürpriz bir kararla nişanlanan İdil Fırat ve Mert Fırat, herkesi şoke etmişti. Çift, aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolundaki ilk adımı attı. Kız isteme merasiminde ve nişanda hazır bulunan Sezen Aksu, ikiliye büyük bir jest yaptı. Sanatçı, ağustosun ikinci haftasında nikah masasına oturacak ‘Fırat’lara, Kanlıca’daki evinin kapılarını açacak. 

Sezen Aksu, düğün sonrası gerçekleşecek partinin ev sahipliğini de üstlenecek. Şu sıralar hazırlıklarla uğraşan Aksu’nun, masraftan kaçınmadığı öğrenildi. Sanatçı, altı yıl boyunca İdil Fırat’ın babası Önder Fırat’la aşk yaşamıştı. Evliliğin eşiğinden dönen çift, 2006’da yollarını ayırmıştı. Minik Serçe, “Öz kızım” dediği İdil Fırat’la dostluğunu devam ettirdi.

Oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat, nisandan başlayan ilişkilerini 8 Eylül'de nikah masasına taşıyorlar. Başta kızının ilişkisini onaylamadığı ve bu nedenle aile arasındaki nişan törenine katılmadığı konuşulan Önder Fırat’ın düğüne katılabileceği konuşuluyor. Buna göre, Barcelona’da arkadaş arasında yapılacak nikah töreni Önder Fırat’ın katılma ihtimali ortaya çıkınca Çeşme’de bir otele alındı

Editör: TE Bilisim