İstanbul’un en prestijli eğlence mekanı Beylikdüzü Discorium muhteşem bir açılış partisi ile eğlence sevenlere kapılarını açtı.

 Açılış öncesi bölgede mini bir araştırma yapan clup, eğlence severlerin isteğini kırmadı ve yüzlerce oy ile birinci sırada yer alan Kerim can Durmaz’ı açılışta sahneye çıkardı. Aralarında Demet Akalın, Sinan Akçıl gibi ünlülerin olduğu mini ankette gençlerin büyük çoğunluğu Kerim Can’ı tercih etti.

Son zamanlarda eglence sektorunun gunumuzde oldukca popular olan Beylikduzu’ne kaymasini firsat bilen isletmeciler Istanbul un en eski ve bilinen mekanlarindan Discorium Club u Beylikduzunde hizmete acti.

Discorium Club'un ilk gecesinde dj kabinine çıkan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz dansları ve eğlenceli tavırlarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.
Mekanın açılış partisinde Kerimcan Durmazı izlemeye gelenler mekanı hınca hınç doldurdu içeri giremeyenler ise mekan kapısında izdiham yarattı.

EBRU YASAR ILE ILGILI HABERLERi YALANDI

Hakkinda cikan bir cok haberin gercegi yansitmadigini belirten Kerimcan Durmaz Ebru Yasarin kendisi ile fotograf cektimek icin para verdigi iddialarini yalanladi. Turk unluler arasinda arasinda Bengunun kendisini cok sevdigini belirten unlu dj Bengu benimle fotograf cektirmek istedi diyerek yakin arkadasina takildi.

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz'dan Sevenlerine Tek Şarkılık Single Müjdesi

Şov dünyasında eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla her geçen gün şöhret basamaklarını hızla tırmanan Kerimcan Durmaz tek şarkılık bir single hazırlığı içerisinde olduğunu ve çok yakında da bir sinema filminde yer alacağını söyledi.

Çıktığı mekanda yaşanan izdihamdan çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü dj yer alacağı komedi filminin çok komik olacağını ve seyirciyi yıkıp geçeceğini söyledi.
Sokakta çok yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldığını söyleyen ünlü fenomen ' Herkes benimle ben ise Rihanna ile fotoğraf çekilmek istiyorum' diyerek Rihannaya olan hayranlığından söz etti.
Editör: TE Bilisim