Son dönemde Hollywood'da adından en çok söz edilen yıldızlardan biri Megan Fox.
Sadece güzelliği ve kısa zamanda yaptığı kariyeriyle değil. Mutlu özel hayatıyla da parmak ısırtıyor Fox.


Geçen hafta eşi Brian Austin Green ile ilk bebeklerini beklediklerini söyleyen Fox, başarısının sırrını anlattı.

Annem beni cesaretlendirdi 

Hamile olan 25 yaşındaki yıldız, başarısında annesinin büyük payı olduğunu söyledi.

"Annem Darlene, bana istediğim şeyleri elde etmek için savaşmayı öğretti. Annem kendi kendine yetmelyi bilen bir kız olamı istiyordu" diyen Fox, daha küçük yaşta ne yapmak istediğine karar verdiğini söyledi.

Oyunculuk yapmak, dans etmek şarkı söylemek istediğini belirten Megan Fox "Annem bu konuda beni hep destekledi, cesaretlendirdi. Gerektiği zaman beni arabasıyla devam ettiğim çeşitli derslere ve kurslara götürdü" dedi.

Megan Fox, bir keresinde annesinin kendisini Florida'dan Los Angeles'a bir oyuncu seçmesine götürdüğünü de sözlerine ekledi. Güzel yıldız "Bu bizim için neredeyse ülkenin diğer ucuydu" diye konuştu.

Annesiyle babasının ayrıldığını, annesinin yeniden evlendiğini anlatan Megan Fox "Ben çocukken fazla paramız yoktu. Ama buna rağmen mutluyduk" diye konuştu.

38 yaşındaki kocası Brian Austin Green ile tanıştıklarında kendisinin 18 yaşında olduğunu söyleyen Fox "Aslında kim olduğunu bilmiyordum: Ama onu görür görmez aşık oldum" dedi.

Nasıl dünyanın en seksi kadını olmayı başardığı konusunda ise "Bunun bir sırrı yok. Ben bir oyun oynuyorum. Hepis bu kadar" dedi. 









Editör: TE Bilisim