ERBİL "TÜRK TELEVİZYONLARINDA İLK UZUV GÖSTEREN SUNUCU BEN OLDUM. CANLI YAYINDA DON İNDİRİRKEN BİR TANESİNİ TUMANINI BAĞLAMAMIŞ, HER ŞEYİ GÖRÜNDÜ!" 

Jülide Ateş'in; 'Mehmet Ali Erbil'in şakaları başını belaya soktu mu?' sorusuna usta şovmen Mehmet Ali Erbil; "Tabii soktu, benim hiparaktifliğimden, enerjimden çok hareketli olmamdan kaynaklandı.

Don indirme olayı diyorlar... Rutin olarak her gün yaptığımız bir şeydi... Casting olarak paralı alarak gelen seyirciden insanları çıkarıp diziyordum, pantolonlarını indiriyordum altlarından uzun don çıkıyordu, kiminin pijama çıkıyordu, yazın sıcağında yünlü don çıkıyordu, millet geberiyordu gülmekten; bunu her gün yapıyordum. Arkadaki ekip de donları sıkı sıkı bağlıyordu, pantolon inince donları kalıyordu. Yine bir gün canlı çekimdeyiz, yine indiriyorum indiriyorum, bir tanesi tumanını bağlamamış, her şeyi indi! Her şey göründü! Yönetmen de dur dur dur oraya zoom yap!

Şimdi bunda benim suçum ne kadar siz söyleyin! Allah aşkına! Avrupa yasasına göre bunda sorumlu prodüktör ve kanalmış. Mahkemede hiç ceza almadım, ama bende benim suçum yok, o kadar kişi boşuna mı çalışıyor, sıkı sıkı bağlayıp kontrol ediyorlar... Kanala ceza geldi." dedi. 

Editör: TE Bilisim