Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma'dan şok bir haber geldi. Ünlü ikili ayrılık kararı aldı.



Haberi sosyal medya hesabından duyuran Serengil, 'Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum. Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim' mesajını paylaştı.

Her fırsatta Tohma'ya olan aşkını dile getiren Serengil'in sürpriz kararı kafaları karıştırdı.

Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı



52 yaşındaki Serengil, sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla Muhtafa Rahman Tohma ile ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

Sunucu, ilk olarak Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı mesajda; "İki çocuğun var, evlisin. Ahlaksız" ifadelerini kullandı.

Ardından, "Şu hayatta verebileceğin en cesurca karar, kalbini ve ruhunu inciten her şeyi bırakmandır" sözünü paylaşan ünlü isim, gönderisine; "Umarım hiçbir kadın benim uyandığım sabaha uyanmaz... Bu sefer hiç beklemediğim bir yerden geldi. Sadece bana çocuk nasip etmeyen Allah'ıma isyan ettim ilk defa dün gece. 'Evli, iki çocuğuyla kocasını aldatan; namus kavramı olmayan kadınlara çocuk verdin de, bana vermedin' dedim" notunu düştü.

Seren Serengil, sonrasında ise şu duyuruyu yaptı:
"Merhaba, Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum. Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim."

Editör: TE Bilisim