Pişti oldular...

Tuba Ünsal, önceki gün arkadaş grubuyla Nişantaşı Beymen Brasserie’de buluştu. Ama güzel başlayan akşam, beklenmeyen bir tesadüf yüzünden tatsız bitti. Birkaç hafta önce boşandığı Murat Pilevneli ile bir dönem adının birlikte anıldığı Elif Boyner de Ünsal’ın orada olduğunu bilmeden mekana girince ortam gerildi.


Kaçar gibi çıktılar

Pilevneli, eski eşini fark eder etmez kendini dışarı attı. Onun Boyner’le birlikte telaşla mekandan ayrıldığını gören Ünsal’ın da yüzü asıldı. Hemen arkalarından sohbeti sonlandırıp çıkış kapısına yönelen oyuncu, basın ordusu yüzünden zor anlar yaşadı. “Arkadaşlar ne olur konuşmak istemiyorum, neden üstüme geliyorsunuz” diyen Ünsal’ın gözlerinin dolduğu görüldü.



Aşk üçgeninin yaşandığı gecede basın mensupları kadar pişti olanlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi.

   1. Pişti: Tuba Ünsal arkadaşlarıyla gayet samimi ve keyifli bir şekilde Beymen kafe'de eğleniyordu. Katıldığı bir davet sonrası stres atmak için arkadaşlarıyla vakit geçiren Tuba Ünsal, uzun süre objektiflere gülerek görüntülendi taa ki aynı mekana yaklaşık bir ay önce boşandığı eşi Murat Pilevneli gelene kadar. Bir anda karşısında Murat Pilevneli'yi gören Ünsal adeta buz gibi oldu. Hızlıca içeri kaçarak saklanmaya çalıştı.

2. pişti:O kargaşada ne olduğunu anlayamayan Murat Pilevneli mekanın içine girmesiyle çıkması bir oldu. Fakat fotoğraf karelerinde bir ayrıntı daha vardı. O da; Murat Pilevneli'nin mekana Elif Boyner ile birlikte gelmesiydi. Pilevneli ve Boyner mekana gelince bu defa dışarı hızlıca başka bir sürpriz isim çıktı. Çıkan kişi yaklaşık iki ay önce Asmalımescit'te Elif Boyner ile bir gece yarısı el ele kol kola gezen Selhan Aloğlu'nun ta kendisiydi. O da Elif Boyner'i görünce mekanı terketmek zorunda kaldı.


Tuba Ünsal, Murat Pilevneli'den boşanınca adı aşk dedikodularına karıştığı, gazeteci Mirgün Cabas'la görüntülenmişti...

(Kelebek, Cadde-Mesut Yılmaz)
Editör: TE Bilisim