Türkiye’nin en büyük bağımsız reklam ajanslarından Happy People Project kurucu ortağı ve ajans başkanı Orçun Onural, 11 senelik yoğun bir çalışmanın ardından bugün 110 çalışanı ile sadece Türkiye değil dünyanın farklı ülkelerinde de reklam alanında çalışmalarını sürdürmekte olduklarından bahsederken, 15 farklı sektörden 30 farklı markaya hizmet veren bir olduklarının da altını çizdi. Onural; “Reklam stratejilerinde doğru adım atıldığı takdirde bir markayı zirveye taşımak zor değil. Satranç oyunu gibi düşünün. Doğru hamle her zaman başarı getirir. Uluslararası marka planlamasında bir projemiz için Kanye West ile görüşme aşamasındayız. Happy People Project olarak hizmet verdiğimiz markalarımızı dünyanın bir çok ülkesinde ses getirecek sürprizlere hazırlıyoruz” dedi.
11 yıl içerisinde sağlam strateji temellerinin atılması ve doğru yönetim şekli ile adından söz ettiren, yerel ve global platformlarda markalar özelinde hazırladıkları kampanyalarla büyük ödüllere layık görülen birden fazla projenin sahibi olan ajansın bu başarılara erişmesinde, ajansın kurulduğu günden bu yana ajans başkanı ve kurucu ortak olarak aktif görev alan Onural’ın katkılarını özellikle belirtmek gerekir.
Happy People Project bugüne kadar Türkiye’ye gelen ilk Best of Europe Effie Award’ın sahibi olmuş, buna ek olarak; yerelde 37 Effie Türkiye Ödülü, 27 Kristal Elma ödülü, 17 Felis Ödülüne layık görülmüştür.
Editör: TE Bilisim