Londra- İngiltere’nin başkenti Londra’da yetişen gençlerimiz aldıkları çeşitli ödül ve başarılarla yüzümüzü güldürüyorlar. Bu başarılı gençlerimizden biriside “London Ethnic” firmasının yüzü oldu. İngiltere’de moda alanında farklı kültürlere ait, farklı alanlardan birçok başarılı tasarımcının bünyesinde bulunduğu “London Ethnic” firmasının geçtiğimiz aylarda düzenlediği yarışmada 93 kişiyi geride bırakarak birinci olan Salih Matthew NedEsem, Londra Moda Haftasında firmanın yüzü olarak halka ve basına tanıtıldı. “Face Of London Ethnic Fashion” Yarışmasının birincisi olarak, Londra Moda Haftası boyunca London Ethnic firmasının hazırladığı tanıtıcı afiş ve broşürler üzerinde de Salih’in resimleri yer aldı.

Aynı zamanda London Ethnic firmasının bundan sonra yapacağı fotoğraf çekimi, defile ve açılışlarda firmanın yüzü baş manken olarak yarışmanın 1.si Salih ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Firma Kasım ayında düzenleyecekleri defile için hazırlıklar yapmaya devam ederken, Matthew Salih NedEsem ile moda üzerine gerçekleştirmiş oldukları röportajı internet sitesinde yayınladı.

Salih “Face Of London Ethnic Fashion” Yarışmasında yüzlerce oy olarak hem halkın birincisi hemde jürinin beğenisini kazanmıştı. Salih Avrupa Ajansı’na yaptığı açıklamada “ Yarışmanın ilk gününden son gününe kadar beni destekleyen aileme, arkadaşlarıma, tanıdığım ve tanımadığım herkese sonsuz teşekkürler. Yüzlerce olumlu yorum, destek mesajı aldım ve marka ile çalışan ilk Türk olduğum için çok mutluyum, gururluyum. Londra Moda Hafta’sında Markanın yüzü olarak basına ve gelen izleyicilere tanıtılmam beni inanılmaz heycanlandırdı” dedi.
Şu anda London Ethnic firmasının resmi modeli olarak çalışmalarına devam eden NedEsem, daha öncede WOW FACTOR Model Search yarışmasında binlerce başvuru arasından 80 kişi arasına giren tek Türk olmayı başarmış, ve finalde Ağustos ayında Londra’nın en yakışıklı erkeği seçilmişti.

Son dönemlerde oyuncluk ile de ilgilenen Salih, geçtiğimiz yıl Londra’da sergilenen bir tiyatro oyununda başrollerden birinde oynamıştı. Aynı zamanda Business UK Magazin bünyesinde, “Salih’le ON3 DaKiKa” Sayfasında her ay alanında başarılı kişilerle röportajlar yapmaya devam ediyor. Yine geçtiğimiz günlerde internette binlerce kişinin takip ettiği Toprak Segen’le Herşey TV’de Saadet Işık Aksoy gecenin güzeli seçilirken, Salih Matthew NedEsem en yakışıklı erkeği oldu.

Avrupa Ajansı (AVA)

Editör: TE Bilisim