25 Aralık Cumartesi akşamı Türk Pop müziğinin dillerden düşmeyen parçalarını ve yabancı hitleri, güçlü sahne performansıyla sunan İskender Paydaş, Ceylan Ertem'i Zorlu Center Park sahnesinde ağırladı.

İskender Paydaş ve Ceylan Ertem, hafızalardan silinmeyen Türkçe pop şarkıları ile Zorlu Center misafirlerine müzik ziyafeti yaşattı. Dünden bugüne sevilen şarkıları, kendine has tarzıyla yorumlayan Ceylan Ertem, “Şeref duydum bu sahneye konuk olduğum için” diyerek sahneyi İskender Paydaş’a bıraktı.

İskender Paydaş’ın nefes kesen davul şovları, orkestrasının muhteşem performansı ve ‘Yalan’, ‘Ateşteyim’, Islak ıslak’, ‘Her Şeyi Yak’, ‘Şımarık’, ‘Aya Benzer’ ve ‘Mor Menekşe’ gibi en sevilen şarkıların keyif veren enerjisi ile Zorlu Center’da unutulmaz bir akşam yaşandı.

Güçlü sahne performanslarıyla dinleyenleri kendilerine hayran bırakan İskender Paydaş ve Orkestrası, “Tekrar görüşmek üzere. Hepinize mutlu bir sene diliyoruz. 2022 hepimiz için mutlu bir sene olsun” diyerek yoğun alkış eşliğinde sahneden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim