Whitefest Uğuru
Geçtiğimiz yıl Yankı şarkısını ilk defa 'Whitefest’te söylediğini ve kendisine çok uğurlun geldiğini söyleyen Simge Sağın “Yankı şarkımı ilk defa geçtiğimiz yıl burada söylemiştim ve bana uğurlu geldi. Şimdi de tesadüfen 'Prenses' adlı şarkımı ilk defa burada söylüyorum. Whitefest benim uğurum” dedi.
10 Fırın Ekmek Yemem Lazım
Türkiye’de dans ve şarkı konusunda Hadise’yi örnek aldığını söyleyen Simge Sağın “Dans ve şarkı konusunda tek Hadise’yi örnek alıyorum ama ona yetişmem için 10 fırın ekmek yemem lazım. Türkiye’de bu işi en iyi yapanlardan birisi Hadise” diye konuştu.
Zirve Tek Kişilik
Müzik kariyerindeki hedefinin zirve olduğunu ve bunun için de çalıştığını belirten Simge Sağın “Uludağ'a konserden önce biraz erken geldim ve Uludağ’ın zirvesine çıktım. Bana görede bu işte de zirve tek kişilik ve ben o zirveyi zorluyorum. Bunun için biraz zamanım var. Ama zirveye ulaşacağım. Hiç durmadan çalışıyorum” diye konuştu.
Simge Sağın Bursa Uludağ'da muhteşem bir konser verdi. Güzel şarkıcı, "Zirve tek kişilik!" dedi.