SETİN NEŞE KAYNAĞI
SADECE SEN’İN ŞİMALİ

 
Bu yılın merakla beklenen ve 14 Mart’ta vizyona girecek aşk filmi Sadece Sen setine çekimler için getirilen yavru golden retriever cinsi köpek oyuncuların ve ekibin neşe kaynağı oldu. Rolü gereği adı Şimal konulan yavru golden sette büyük ilgi gördü. Filmin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve İbrahm Çelikkol ise küçük Şimal’i sahne aralarında da yalnız bırakmadılar.
Filmde yoğunlukta sahneleri olan küçük Şimal bir hafta boyunca sette bulundu ve yönetmen Hakan Yonat’tan da  tam not aldı. Sahnelerde hiç zorluk çıkarmayan minik Şimal filmde Belçim Bilgin’in oynadığı Hazal adlı görme engelli genç kızın köpeği olarak rol aldı.
Görme engelli genç bir kız ile geçmişi karanlık bir boksörün çarpıcı aşk hikayesini anlatan filmin çekimleri İstanbul Balat ve Bulgaristan’da yapıldı.
Yapımcılığını Murat Tokat’ın yaptığı filmin yönetmenliğini çektiği başarılı reklam filmleriyle adından söz ettiren Hakan Yonat çekti. Filmi, Romantik Komedi seri filmlerinin yazarları Aslı Zengin ve Ceren Aslan kaleme aldılar.

İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin Şimal ile.

Editör: TE Bilisim