"Osman Pazarlama"nın kahkaha dolu galası!
 
Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı, 19 Şubat’ta Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek filmin galasına ünlü yağdı.

Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan Şahan Gökbakar, galaya eşi Selin Gökbakar ile el ele geldi.

Togan Gökbakar - Şahan Gökbakar
Gökbakar "Güzel bir gece bizim için. Yaklaşık 8-9 aydır uğraş verdiğimiz bir filmin gala gecesi. İnşallah bizdeki etkisi, sizlere de izleyenlere de geçer" dedi. Komedyen, Recep İvedik rekorunu kırar mı sorusuna "Recep'de benim olduğu için geçerse sorun yok" cevabını vererek herkesi kahkahaya boğdu.



DEMET SIFIR KAPRİS!
Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un filme dahil oluş sürecini anlatan Gökbakar: "Biz sürekli konuşuyorduk, Recep İvedik’leri çok seviyorlar. Bu filme kısmet oldu. Zor ikna ettim. Demet biraz tedirgin oldu. Okan’dan hiç beklemiyordum, doğaçlama espriler kattı, bana ayar verdi, inşallah devam eder Demet izin verirse. Demet sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum" dedi.

Şahan Gökbakar
İcatlardan favorisi sorulan Şahan Gökbakar : "İcatların pek tutulacağını zannetmiyorum ama kendi içinde güzel oldu. Biliyorsunuz Türkler’in yurtdışına çıktığında en büyük sıkıntısı taharet musluğu. Bir müteşebbis varsa o işe girişebiliriz beraber" sözleriyle espri yaptı.

Filmde konuk oyuncu olan Okan Kurt "İlk teklif geldiğinde sordum ne giyeceğimi, smokin dedik. Siyah giyeyim diyorum, beyaz diyorlar. Garson esprisini sonradan öğrendim" diyerek eğlenceli bir yanıt verdi. Kurt, Survivor soruları hakkında ise "Gitsem şampiyon olurum, çocuklar yarışsın. Benim iş şartlarım el vermedi" Şeklinde konuştu.
Demet Akalın ve Okan Kurt

Galaya smokinle gelen Demet Akalın "Çok güldük. İnanılmaz bir kulis, set ekibi, yönetmenimiz bayağı profesyonelce çalışılıyordu. Smokin giydim, değişik oldu, herkes çok sevdi. Topukluyu sevmiyorum, yeni trend bu, dünya modasını takip ettiğim için" dedi. Akalın film hakkındaki duygularını ise "Çok heyecanlıyım. Başka bir şeye benzemiyormuş, ilkokul çocuğu gibi oldum. Ben her zaman dakik olduğum için Şahan arkadaşımızın ofisine gündüz 15.00 ‘te gittim, uzun sürdü ama hiç şikayet etmedim" sözleriyle anlattı.
Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika

'Osman Pazarlama' sinema filminin oyuncuları gala da toplu halde.


GECEDEN NOTLAR:

* Sanatçı Emel Müftüoğlu "Seyretmeye geldik, heyecanlıyız. Mutlaka çok güzeldir" dedi.
* Yazar Ömür Gedik ise "Ben Şahan’ın bütün filmlerini severek izliyorum. Recep İvedik’e de ilk günden beri gülüyorum, Osman Pazarlama da onun kadar izlenecektir. Recep İvedik 5 için sürprizimiz var Betül’le. Şahan hayranıyız. İkimiz de olacağız filmde. Şaka tabii. Şahan’la ilgili tek önyargım, güleceğime eminim" diye konuştı.
Ömür Gedik ve Betül Demir - Murat Cemcir ve Ahmet Kural - Emel Müftüoğlu
* Düğün Dernek filmiyle güzel bir gişe rakamına imza atan ikiliden Murat Cemcir, "Sizin filmi geçer mi?" sorusuna "Bir tek Allah bilir. İnşallah geçer. Fragmanı izledim, bazı sevdiğim ürünler var, almaya geldim, bakacağım. Taharetle ilgili icat ilgimi çekti. Gala kartlarımızı aldık, izleyeceğiz" diyerek herkesi kahkahaya boğdu.
Mehmet Aslan - Zara - Gökhan Tepe
* Gecenin konuklarından Zara  "Var olanın üstüne bir şey koymak kolay ama, yeni bir şey ortaya koymak çok zor. Şahan yine nasıl bir şey yaptı da hepimizi kırıp geçirecek merakla beklemedeyim. Fragmanı izledim, güzel sürprizler var’ dedi.
Demet Akalın ve Okan Kurt’u desteklemeye geldiğini belirten Gökhan Tepe "Eminim harika bir film olmuştur. Sevgili arkadaşlarım Demet ve Okan’ı da izleyeceğim. Onların da ilk tecrübesi olacak. Davetleri üzerine geldim" dedi. 


Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan - Yılmaz Ulusoy
* Eşi Neslişah Alkoçlar ile davetliler arasında bulunan Engin Altan Düzyatan "Komşu kontenjanından buradayız, Şahan’ı yalnız bırakmak istemedik bugününde. Gişesi bol olsun" dedi.

Cemal Hünal ve Lale Cangal - Polat ve Ahsen Yağcı - Billur Kalkavan
Cemal Hünal ve Lale Cangal da galaya beraber gelirken Hünal "Osman neler pazarlıyor , görmeye geldim. Recep İvedik’ler de güzeldi. Bana fırça kafa demişti, hesabını sormaya geldim" dedi.
Billur Kalkavan da "Ben Şahan’ın hayranıyım, İvedikler’i de çok severim. Eminim çok komiktir. Televizyon programlarını dahi hala youtube’da bulup seyrediyoruz. Sinema sektörüne de çok yararı var, çok büyük dönüşüm alıyor" yorumunda bulundu.
Editör: TE Bilisim