"UZAKLARDA ARAMA" İZLEYİCİYLE BULUŞTU


Uzun zamandır beklenen Türkan Şoray’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Uzaklarda Arama” filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Yapımcılığını Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın üstlendiği filmin gala gecesine filmde rol alan, Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Kaan Urgancıoğlu, Özden Serkan Şenalp, Sevda Erginci, Yağmur Ünal, Sema Keçik, Taylan Erler, Goncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Emirhan Oktay, Murat Karaarslan, Eşref Kolçak, Ateş Fatih Uçan, Ercüment Fidan, Doğa Konakoğlu ve Tanem Sivar tam kadro katıldı.
Ahmet Kaan Sezer, Nazan Şoray 


Ayça Ayşin Turan

Maria-Necmettin, Sadi Eliyeşil, Melissa Faber Castel, Gizem Özçelik

ÜNLÜLER GALAYA AKIN ETTİ

Türk Sinemasının Sultanı ve film ekibini bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında; Cihan Ünal, Irmak Ünal ve eşi Emre Karabacak, Nazan Şoray, Nebahat Çehre, Bülent Eczacıbaşı ve oğlu Emre Eczacıbaşı, Ender Saraç, Engin Çağlar, Osman Sınav, FerdiTayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, Eda ve Metin Özülkü, Nilgün Belgün, Cenk Eren, Nevra Serezli ve oğlu Murat Serezli, Nükhet Duru, Nuri Alço, Eda Özerkan, Betül Şahin, Ayça Ayşin Turan, Tümay Özokur, Tules Evren, Röya, Tanju Babacan, Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Cansu Kurtçu, Taner Rumeli, Nursel Köse ve Ulrich Mertin, Yasemin Öztürk, Melisa Faber Castel, Maya Portakal, İbrahim Bitergil ve Bora Gencer de vardı.

Ferdi Tayfur & Tuğçe Tayfur 


Eda Özerkan 

Kanyon’da yapılan gala gecesine gelen konuklar büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Galanın yapıldığı fuaye alanı filmin konusuna göre dekore edilirken gelen konuklar da özel olarak yapılan sahnede fotoğraf çektirdi.

SULTAN’IN BAŞINDAN AŞAĞI GÜL YAPRAKLARI YAĞDI!

Merakla beklenen film, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Filmde de rol alan Yeşilçam’ın duayen ismi Eşref Kolçak Türkan Şoray’ı sahneye çıkarak tebrik etti.
Bini aşkın seyirci çıkışta Türkan Şoray’ı görüp tebrik edebilmek için uzun süre sıra bekledi. Dakikalarca tebrikleri kabul eden Türkan Şoray, film sonunda da ekibiyle birlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Şoray: “Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim yönetmen, kızım Yağmur Ünal’ın da yapımcı olduğu bu ilk filmin beğenilmesinden çok mutluluk duydum. Ben kendimi bir imtihanda gibi hisettim bu akşam. Samimi alkışlarınızdan anladığım kadarıyla sanıyorum bu sınavı geçtik” dedi. Davetliler Sultan’ı alkışlarken, başından aşağı gül yaprakları yağdı!
Gala gecesine ilk gelen isim Cihan Ünal oldu. Kızı Yağmur’un ve eski eşi Türkan Şoray’ın çok çalıştığını söyleyen Ünal, filme de katkısı olmadığını söyledi. Yurt dışında olduğu için film hakkında çok fazla fikir veremediğini vurgulayan Ünal, “tamamen Yağmur ve Türkan’ın çabaları” dedi. Küçük kızı Irmak Ünal’ın babam ile birlikte film çekmek hayalim söylemi hatırlatılan Ünal, “belki bir film yapabiliriz, yapımcılığını Yağmur yapar, yönetmenliğini Türkan” yanıtını verdi.
Gala gecesine Nukhet Duru Nevra Serezli ve Murat Serezli hep birlikte katıldı. Duru “Ben koşulsuz beğenmek üzere geldim” derken Nevra Serezli de eski bir anısını anlatı. “Çok eskiden daha Yağmur ufacık bir kızken benim kulisime gelirdi, tiyatroyu izlerdi şimdi bakın kocaman oldu ve kendi işlerini yapıyorlar, bu kendi çocuklarımızı izlemek” dedi.

Nükhet Duru

Nuri Alço, Özlem Kurt

Türk sinemasının efsane isimlerinden Nuri Alço’da galaya katılan isimlerden oldu. Yanında genç bir bayan (Özlem Kurt) ile gelen Alço, Türkan Şoray ile birlikte çektikleri filmde Yağmur’a hamileydi, bakım şimdi neler yapıyor diyerek eski günleri yad etti.

Kız kardeşi ve annesini bu mutlu günüde yalnız bırakmayan Irmak Ünal galaya eşi ile birlikte katıldı. “Kardeşim ve annemin bir başarısı, ben onlardan daha çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı. İlerleyen günlerde kardeşi ile birlikte aynı filmde rol alırmsıınız sorusuna ise “Ben her filmde oynamak isterim, kardeşim ile de çok fazla projelerimizi olacak” dedi.
Editör: TE Bilisim