Dijital olarak yayınlanan ve gün geçtikçe daha fazla insana ulaşan “46”, yeni sayısı “Romantizm Sayısı”nda; Erdal Beşikçioğlu, Sezin Akbaşoğulları, Anıl Altınöz, Seda Güven, Keremcem, Nil Ateş, Selim Siyami ve Şebnem Burcuoğlu’nu sayfalarında ağırlıyor.

Okuyucularını kapağında, “Daha yaşanabilir bir dünya için romantizm!” diyen Erdal Beşikçioğlu ve “Beni tutku harekete geçiriyor. Tutku yoksa ben yokum” diyen Sezin Akbaşoğulları ile karşılayan “46 – Romantizm Sayısı”nda; Seda Güven ile Keremcem’in Paris’teki düğününden kamera arkası fotoğraflar da yer alıyor. Mehmet Turgut’un Paris’te çekim yaptığı dansçı Laure Line Andrei ile romantik fotoğraflar, “Kocan Kadar Konuş” kitabının yazarı Şebnem Burcuoğlu ile romantizm üzerine bir sohbet ve daha birçok sürpriz, “46”nın yeni sayısında okuyucuları bekliyor. Alper Kul, Barış Akpolat, Tolga Akyıldız ve Timur Akkurt da, yeni sayıda yine köşelerinde okuyucularla buluşuyor.

Her zaman şaşırtan, hayran bırakan ve merakla beklenen “46”ın yeni “Romantizm Sayısı” fotoğrafları, sohbetleri ve yazılarıyla yine çok konuşulacak. 24 Aralık 2014’ten itibaren iPhone ve iPad uygulamalarıyla AppStore’da yerini alan “46 – Romantizm Sayısı”, ayrıca www.46magazine.com sitesinden de indirilebiliyor. Üstelik uygulama ve derginin tüm sayıları ücretsiz!
 
Editör: TE Bilisim