Yapımcılığını Banu Akdeniz'in üstlendiği, Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir'in başrollerini paylaştığı dizide yakışıklı oyuncu Berkay Tulumbacı, Levent Ülgen'in oğlu Selim karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Berkay Tulumbacı rolüyle ilgili olarak; "Levent Ülgen'in oynadığı Hulusi karakterinin  oğlu Selim'i canlandırıyorum. Selim deli dolu, insan sarrafı, tuttuğunu koparan bir çocuk. Dayısı (Necmi Yapıcı) ile birlikte alengirli işler peşinde koşan mahallenin bitirim delikanlısı" dedi. 
'Kocaman Ailem'in sıcak bir aile dizisi olduğunu belirten Tulumbacı; "Levent Ülgen ustayla birlikte oynamak, onunla aynı sahnede yer almak  ders niteliğinde. Birlikte oynadığımız için çok mutluyum" dedi. 

Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği "Kocaman Ailem"in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün yer alıyor.

Güçlü kadrosu ve sıcacık hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kuran 'Kocaman Ailem', tüm zorluklara rağmen bir arada olmanın gücünü, aile olmanın güzelliğini ve aşkın dolu dizgin kalp atışlarını her bölümde evinizde hissetmenizi sağlayacak.

 Mia Yapım’ın yeni dizisi "Kocaman Ailem" Perşembe akşamları  Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Editör: TE Bilisim