BU DİZİDEKİ HİÇBİR OYUNCU SETE GİTMİYOR! DÜNYADA İLK KEZ BİR DİZİDE, OYUNCULAR KENDİ SAHNELERİNİ KENDİ ÇEKİYOR!

Seksenler dizisinin salgın nedeniyle sete ara vermesinin ardından harekete geçen Birol Güven’in “Dünyanın İlk Ev Yapımı Dizisi” olarak duyurduğu Ev Yapımı seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında olacak dizide, Seksenler oyuncuları gerçek kimlikleriyle, kendi evlerinde yaşadıklarını, kendi kameralarıyla çekiyor.

Senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı dizi, oyuncularını evden çıkarıp dizi çekmeye ikna etmeye çalışan bir yapımcıyı ve onun etrafındaki oyuncu dostlarının aile yaşamlarını konu ediniyor.

“BU DİZİ DE, KORONA DA BİR AN ÖNCE BİTSİN”

Yüzyılın en büyük öğretmeni olan Korona bize çok şey öğretti diyen Birol Güven “Her ev bir set, ailenin her bir ferdi de ekibin bir parçası oldu. Yönetmen oyuncu; oyuncu kameraman; oyuncunun eşi ışıkçı, çocuğu sesçi oldu. Tüm aile kamera karşısına geçiyor. Ancak bu dizinin kısa sürmesini ve çekimlere normal ekibimizle devam etmeyi diliyorum. Ekibimizi özledik. Setimize dönmek istiyoruz. Bu dizi de Korona da bir an önce bitsin” diyor.

“SEYİRCİMİZİ BİRAZ OLSUN GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ”

Bambaşka bir deneyim yaşadıklarını belirten oyuncular ise “Birol Güven’in yazdığı bir senaryo etrafında, kendi evimizde, kendi kendimize, çektiğimiz eğlenceli dizimizle karamsar günler yaşayan değerli seyircilerimizi biraz olsun güldürmek istiyor” diyor.

Dizinin kadrosunda Birol Güven, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Berat Yenilmez, Necmi Yapıcı-Nihan Yapıcı, Metin Şentürk, Özlem Balcı, Onur Dilber, Hacı Ali Konuk, Faruk Sofuoğlu, Erdem Baş-Selvet Baş, Deniz Oral, , Etem Caner Karaüç, Deniz Gök, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş Zeki, Yılmaz, Bektaş Erdoğan gibi ünlü isimler yer alıyor.

FRAGMAN İÇİN YOUTUBE LİNK:

https://www.youtube.com/watch?v=gdwov_I7Sg0

Editör: TE Bilisim