Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı "Cesur ve Güzel" ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Ay Yapım imzalı, ilk bölümüyle ekran başındaki izleyenleri etkisi altına alan dizinin yeni bölümünde Cesur ve Sühan aynı çatı altında yaşamaya başlayacaklar. Geçmişinin sırlarının sürüklediği Korludağ'a Tahsin Korludağ'dan intikam almak için dönen Cesur ise hayatını kurtardığı Tahsin'in onu baş tacı etmesiyle istediklerine kavuşmaya sırayla başlayacak.

KİMSİN SEN CESUR!

Hayatını kurtaran Cesur 'dan oldukça etkilenen Sühan yeni bölümde Cesur'u daha yakından tanımak isteyecek. Sühan, Cesur’un neden Korludağ’a geldiğini ve  bu gizemli adamın kim olduğunu öğrenmek için onu gizli bir takibe alacak. Sühan, Cesur’un gizem perdesini kaldırabilmeyi başarabilecek mi?, Cesur, Tahsin Korludağ'ın göz bebeği Sühan'ı kendisine aşık etmeyi başarabilecek mi?

CESUR'UN SIR PERDESİ ARALANIYOR!

Yeni bölümde Cesur'un Korludağ çiftliğinde yaşayacakları, geçmişin sır perdesini de aralayacak. Bölümde ekrana gelecek flashback sahneleri Cesur'un ailesi ve çocukluk yıllarına ışık tutacak.

TİLBE SARAN KADRODA!

Dizinin ikinci bölümünde Cesur 'un annesi Fügen'i usta oyuncu Tilbe Saran canlandıracak.

Ece Yörenç'in senaryosunu, Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel ikinci bölümüyle 17 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Editör: TE Bilisim