Tam bir şehirli olarak yetişen Gül’ün İstanbul’dan kaçarak  geldiği Ege kasabasında hayatı tamamen değişiyor...

Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin  senaryosunu yazdığı “Güzel Köylü” 47. bölümüyle ekrana geliyor.
 
47. bölüm...
Cemal ve Kaan kavga ediyor.
Güzelköy’de bebek sürprizi!
 
Cemal ve Gül evlerinin yerinde olmadığını görünce şaşırmışlardır. Cemal, küçük bir   araştırma  sonucunda  evlerinin Kaan'ın şikayetiyle ormandan çekildiğini  öğrenir.  Kaan'a bunun hesabını sormaya giden Cemal  kendini tutamaz ve Kaan'la kavga eder.  Bütün köy bu şikayetten dolayı Kaan'a tavır almıştır. Bu olayı öğrenen Sultanana ise  Kaan'a bunun hesabını sormaya hazırlanır.
 
Öte yandan Nihal'den haber alamayan Niyazi iyice meraklanmaya başlamıştır. Ancak   aramayı kendine yediremez ve  beklemeye devam eder.
 
Kendini babalığa  iyice hazırlayan Bünyamin, hastaneye  gittiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Nurten hamile değildir. Hamile olan  kayınvalidesi Esma'dır. Köyde bir hamile daha vardır.  Bu hamilelik herkes için süpriz olur.
 
  
Yayın Günü:  13 Mayıs  Çarşamba
Yayın Saati:  20.30 / Yeni Bölüm 47.blm
 
 
Yapımcı     : Gold Film
Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan
Senaryo    : Baykut Badem ve Filiz Ekinci
Oyuncular:          : Gizem Karaca (Gül), Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan), Berk Cankat (Cemal),  Ahmet Mümtaz Taylan (Hüsnü),  Zerrin Sümer (Sultan Ana) ,  Ali İpin (Yusuf), Esin Civangil (Kamuran), Erkan Sever (Muhtar Niyazi), Ömür Özdemir (Hikmet)...
Editör: TE Bilisim