Başarılı oyuncu Hasan Küçükcetin  atv ekranlarında yayınlanan, başrolleri Haluk Bilginer, Gürkan Uygun, Yağmur Tanrısevsin, Berk Hakman, Ayşen Sezerel, Yavuz Topoyan, Begüm Birgören gibi ünlü isimlerin paylaştığı ‘Kaçak’ adlı dizide canlandırdığı ‘Dadaylı’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

İki sezondur ‘Kaçak’ta rol alan Küçükçetin, canlandırdığı Dadaylı karakterinin sevilmesiyle ilgili olarak “İnsanların kendine yakın hissetmesi bence, samimi olması, saf ve temiz biri olması, art niyetli olmaması. Ve insanların kendine bir parça yakın bulması.” diyor.

Hasan Küçükçetin & Gürkan Uygun
Gürkan Uygun’un oynadığı karakter hatırlatılıp “Genelde sert karakterler var değil mi?” sorusuna Hasan Küçükçetin, “Dadaylı da çok çok sert bir karakter ama kötüye karşı çok sert. Kendi  adaletini çok sert uyguluyor. Onun haricinde çok saf, temiz ve daha çok dizinin bütün komedi yükünü Dadaylı kaldırıyor.” dedi.
DÖRT GÖZLE KARŞILIKLI SAHNEMİZİN OLMASINI BEKLİYORUM!

Haluk Bilginer ile henüz karşılıklı bir sahnesinin olmadığını söyleyen Hasan Küçükçetin, “Sette yemek yerken karşılaştık. Dört gözle karşılıklı sahnemizin olmasını bekliyorum.” dedi.
SÜRPRİZLER SEZON SONUNDA PATLAR!

Dizide yeni sürprizler var mı sorusuna Küçükçetin, “Bizde bir hafta kala öğreniyoruz senaryoyu. Bu hafta büyük bir sürpriz yok. Sürprizler genelde sezon sonuna doğru patlar.” dedi. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim