‘Jet Sosyete’ bu hafta, izleyicileri için sürpriz bir bölümle seyirci karşısına çıkacak. Bölümün çekimlerini daha önce denenmemiş bir yöntemle gerçekleştiren ekip, makyajlarını kendileri yapıp kostümlerini seçti ve sahnelerini evlerinden görüntülü konuşma ile çekti.

Sosyal izolasyonun bir çekim tekniğine dönüştürüldüğü bölümde; Gizem İzmir’de annesinin evinde çok sıkılmış ve hayranlarının ilgisinin özlemi içindedir. Evde kalmaktan bunalmış Cengiz, çareyi bahçede yaşamakta bulmuştur. Safiye salgına karşı çamaşır suyundan medet umarken, Ozan ilk kez yalnız ve flörtsüz kalmıştır. Şennur ise kendini sokağa atmak için çeşitli bahaneler bulmaya çalışmaktadır.

Birbirinden eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta minik konserlerle karantina günlerinde hepimizin yaşadıklarını anlatan ‘Jet Sosyete’, #EvdeKal özel bölümüyle 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.


JET SOSYETE - KÜNYE

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin

19. bölüm fragman

 


 

Editör: TE Bilisim