Kızılcık Şerbeti'nin 24. bölümü sosyal medyada büyük çekti. Doğa'yı aldatan Fatih, Twitter'da pek çok izleyiciden eleştiri aldı. Dizinin izleyicileri "Biz sizi bunun için mi savunduk" gibi yorumlarda bulundu. İşte ekranların en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yaşananlar ve gelen tepkiler...

Show TV ekranlarının reytinglerde zirvede olan dizisi Kızılcık Şerbeti son bölümüyle tansiyonu artırdı. Dizinin son sahnesi ise büyük tepki aldı.

Fatih, kendisini yavaş yavaş işlemeye başlayan Aylin ile birlikte olacak mı sorusu herkesçe sorulurken, kimileri buna ihtimal dahi vermiyordu.

Tartışan ve araları yeniden bozulan çiftten Doğa Fatih'e özür mesajı atarken Fatih’in Doğa’yı aldatması sonrası diziye tepkiler büyüdü.

Karısını herkesten ve her şeyden kıskanan baskıcı karakterin tam da eleştirdiği gibi bir kadınla birlikte olması izleyiciyi çileden çıkardı.

Fatih karakteri için diziye gelen yorumlar şöyle;

Star'dan sürpriz proje; Yandaki Oda da dev kadro! Star'dan sürpriz proje; Yandaki Oda da dev kadro!

"Hiçbir şeyden çekmedik, namuslu gibi görünen namussuzlardan çektiğimiz kadar."

"Umarım Doğa, Fatih'in yaptığı bu iğrençliği vakit geçmeden öğrenir."

"Allah Fatih gibi eş, Pembe gibi anne vermesin kimselere."

"Pembe hanım gelini Doğa'ya 'Kızım kocan genç, yakışıklı, zengin gözü dışarıya kayıverir.! diyeceğine oğlu Fatih’e biraz ahlak dersi verseymiş keşke.

Editör: TE Bilisim