Öne Çıkanlar Fevzi Siverek Elif Buse Doğan Sevim Alan TRT Müzik Koordinatörü İsmail Güngör Hasan Yıldırım

‘Kuruluş Osman’ Çarşamba'nın Zirvesinde!
Osman Bey ve Bala Hatun’un düğününün damgasını vurduğu bölümün finalinde, Zöhre ihanetinin bedelini obaya gelen Hazal Hatun’un elinden ödedi. ‘Kuruluş Osman’, ‘Tüm Kişiler’de %12,04 izlenme oranı ve %27,95 izlenme payı ile ve AB sosyal kategoride %10,41 izlenme oranı ve 25,24 izlenme payı ile reyting listesinin zirvesinde yer alırken, 20+ABC1’de %11,24 izlenme oranı ve %25,00 izlenme payı ile ikinci olarak çarşambanın en çok izlenen yapımı oldu.

‘Kuruluş Osman’ın 24’üncü bölümü #ZaferMilletindir etiketiyle sosyal medyada da büyük ilgi görürken, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer aldı.
24’üncü bölümün ardından ortaya çıkan “Osman Bey, Sofia’ya nasıl bir oyun hazırlayacak?”, “Hazal Hatun, Kayı Obası’nda dengeleri nasıl değiştirecek?”, “Balgay tarafından oyunu ortaya çıkarılan Göktuğ’un akıbeti ne olacak?”, “Osman Bey, Türkmen obalarından destek alabilecek mi?”, “Geyhatu ve Moğollar’ın yeni hamlesi ne olacak?” soruları, 10 Haziran Çarşamba günü ATV’de yayınlanacak yeni bölümde yanıt bulacak.
Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.