MUHTEŞEM KADRO DEV EKİP
‘’Benim İçin Üzülme’’ dizisi yaklaşık 150 kişilik dev kadrosuyla da dikkat çekiyor.Rana Cabbar, Ünal Silver, Beyazıd Gülercan, Necmeddin Çobanoğlu, Sacide Taşaner ve Rüçhan Çalışkur gibi usta oyuncuların yanı sıra Fulya Zenginer,Öykü Çelik,Selin Şekerci,Tansel Öngel gibi bir çok başarılı dizi ve filme imza atmış oyuncular da bulunuyor.

HOLYWOOD DÜZEYİNDE TEKNİK DESTEK

Yapımcı Murat Tokat, dizinin çekimleri için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını Fly Cam dahil olmak üzere ekibin nerdeyse Holywood düzeyinde teknik imkanlarla donatıldığını , Karadeniz’in muhteşem görüntülerinin bu teknik imkanlarla ekrana yansıyacağını belirtti.150 kişilik teknik kadronun Türkiye de hiçbir yapım firması tarafından kullanılmadığını da sözlerine ekleyen Tokat “Dizi yayına girdiğinde, herkes bu diziyi konuşacak. Mahsun ekibi ile yine harikalar yaratıyor. Dizi değil, her bölümü sinema filmi gibi çekiliyor.” Dedi.

HER ŞEY GERÇEKLE BİREBİR
Gerçek yaşam hikayesinden yola çıkılarak yazılan ve Genel Hikayesi Mahsun Kırmızıgül’e ait olan ‘’Benim İçin Üzülme’’ dizisinin mekanları da Kardeniz’in mimarisini yansıtan ev özellikleri ile birebir olarak hazırlandı. Dizinin sanat ekibi 3 tane Konak olmak üzere Tam 8 mekanı yaklaşık 4 ayda yeni baştan yarattı. Boyut Film’in kasasından 8 mekan için yaklaşık 2 milyon liraya yakın para çıktı.

KARADENİZ’DE BİR İLK
Bugüne kadar Temel, Dursun, Fadime gibi Karadenizlilere özgü komik karakterlerin öne çıkarıldığı dizilerin hayata geçirildiği televizyon sektöründe İlk kez Karadenizlilerin gerçek yaşamlarını, aşklarını, acılarını, mutluluklarını ve hüzünlerini anlatacak olan dizi , çok yakında ekranlara gelecek. 4 kişilik özel dil hocasının kontrolü altındaki Karadeniz lehçelerine, Mahsun Kırmızıgül büyük önem veriyor. Hocaların dil ve lehçe kontrolünde ve bölge halkının verdiği büyük destekle çekimlerine devam eden ekip yayın gününü bekliyor.


Editör: TE Bilisim