Dizi ekibi ilk bölümü, açıkhava sineması şeklinde izledi. Dizinin çekildiği tarihi Bilezikçi Çiftliği’nin bahçesine kurulan ekranda tüm ekip şık bir akşam atmosferinde diziyi izledi.

Uzun zamandır ön hazırlıkları devam eden ve yaklaşık bir aydır da çekimleri süren dizinin ilk bölümünde tüm ekipte tatlı bir heyecan vardı. Ekip, ilk bölümü kahkahalar eşliğinde izlerken, prodüksiyon ekibinin bir kısmı da mekanın içinde gece çekilecek sahneleri hazırladı.

SETE ARA YOK! YAYININ ARDINDAN MOTOR DENDİ!

Dizinin ilk bölümü alkışlar eşliğinde sona erer ermez, çekime yeniden başlandı. Ekip, bayram tatili öncesi stoklarını hazırlamak için ilk bölümün yanın gecesinde sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmaya devam etti.

En son ‘Pis Yedili’ dizisi ile televizyon izleyicisini ekrana kitleyen başarılı yönetmen Kartal Çidamlı izleyiciyi Yeşilçam Dönemini andıran, sıcak bir absurd komediyle buluşturduklarını belirterek, sete motor dedi!

Dizinin konusuna gelince: İyilik emsali Ruhi Divane’nin (Volkan Severcan) babasından yadigar hastanesini maddi sebepler ve bir de üçkağıtçı kardeşi Fikri Divane’nin (Emre Altuğ) ısrarı sonucu otele çevirmesi ile deli bir eğlence başlıyor.

Gelen konuklar mı daha deli yoksa hastalar mı?

Akıllılar ve delilerin birbirine karıştığı“Otel Divane” de Ruhi Divane, eşi Müjde Divane (Ayça Abana) ve kızları Peri Dİvane(Birsu Demir)  hem misafirlerini hem hastalarını aynı çatı altında buluşturuyor.


Editör: TE Bilisim