Bu sezonun iddialı dizilerinden, Ay Yapım imzalı Çukur’un güçlü oyuncu kadrosuna bir süredir televizyon projelerinde yer almayan, duayen oyuncu Perihan Savaş katıldı.

Çarpıcı hikayesi ve dev oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Çukur’da Perihan Savaş, “Koçovalı” ailesinin bel kemiği, evin annesi Sultan’a hayat verecek. Uzun zamandır televizyon projelerinde yer almayan oyuncu Sultan Koçovalı rolü ile sözü evde kanun sayılan, hayatını ailesine adamış güçlü bir kadın karakteriyle karşımıza çıkacak.

Perihan Savaş, Çukur’la ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Çukur’un senaryosu geldiği zaman hikaye ve Sultan karakteri beni çok heyecanlandırdı. Sultan kocasını, çocuklarını çok seven, geleneklerine bağlı, evinde ve gerektiğinde Çukur’da herkese kol kanat geren, güçlü bir karakter. Çukur, uzun süre beklememe değen çok özel bir proje oldu, çok mutluyum. Böyle bir oyuncu kadrosu az bulunur.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Editör: TE Bilisim