TAVERNA ŞARKILARIYLA 200. BÖLÜM KUTLAMASI!

Ekran klasiği Seksenler dizisi, 200. bölümünü özel bir organizasyon ile kutladı. MinT Akademi’de düzenlenen organizasyona TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren,  Trt yöneticileri, Seksenler’in yapımcısı ve senaristi Birol Güven ile oyuncular ve tüm set ekibi katıldı. Oyuncular, dizide Susmuş karakterini canlandıran Aydın Sarman’ın piyanosu eşliğinde taverna şarkıları seslendirdi. Sürprizlerle dolu gece, Seksenler senaristi Murat Aras’ın dj performansıyla son buldu.


Altı sezondur ekranların en sevilen dizisi olan Seksenler, ikinci kez “dalya” dedi. Trt1’in  gülümseten hatıralar dizisi başarısını, renkli ve süprizlerle dolu bir organizasyon ile kutladı.
MinT Akademi’de düzenlenen kutlamaya, Trt Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, Trt yöneticileri, yapımcı ve senarist Birol Güven ile oyuncular ve tüm set ekibi katıldı.
Renkli gece Birol Güven’in konuşmasıyla başladı. Güven yaptığı konuşmada “ Öncelikle 6 yıldır Seksenler dizisinin arkasında duran Trt’ye ve tüm izleyicilerimize teşekkür etmek istiyorum. Biz sıradan insanların küçük  hikayelerini anlatıyoruz. Sıcak, samimi ve eğlenceli bir dizi yapmaya çalışıyoruz.” dedi.
İbrahim Eren ise, Seksenler’i kendisinin de çok severek izlediğini belirtti ve dizide emeği geçen herkese teşekkür etti.
Rasim Öztekin “ 200. bölümü görmek büyük bir başarı ve mutluluk. Bize bu güzel duyguyu tattıran izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.”  dedi.
Şoray Uzun “İlk bölümde, 200. bölümü görmeyi hayal etmiştim ve ne mutlu ki, oldu. Bu dizide yer aldığım için büyük onur ve mutluluk duyuyorum.” dedi.
İlker Ayrık “ Seksenler, çocuklarıma bırakacağım çok önemli ve özel bir hatıra oldu. İyi ki bu dizide yer almışım” dedi.
Yasemin Çonka “Seksenler, beni her bölümde çocukluğuma götüren muhteşem bir terapi oldu.200. bölümümüz kutlu olsun. Nice 200. bölümlere” dedi.
OYUNCULARDAN TAVERNA ŞARKILARI, SENARİSTTEN DJ PERFORMANS!
Konuşmaların ardından, 200. Bölüm için özel olarak hazırlanan Seksenler temalı pasta alkışlar eşliğinde kesildi.
Renkli gece, dizide Susmuş karakterini canlandıran Aydın Sarman’ın piyano eşliğinde söylediği taverna şarkıları  ile devam etti.
Sarman’a eşlik eden Şoray Uzun ve İlker Ayrık, seslendirdiği şarkılar ile geceye renk kattı.
Eğlenceli kutlama, Seksenler’in senaristi Murat Aras’ın dj performansı ile son buldu.
Editör: TE Bilisim