ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ “Artık o ne diyorsa onun peşinden gidiyorum…”

Son dönemlerin en çok konuşulan Nefes Nefese dizisinde Yusuf karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız, ALEM Dergisi ile denize açıldı. Denizin ortasında gerçekleştirilen röportajın tamamını bu hafta ALEM ‘de okuyabilirsiniz.

Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız hayatının en özel dönemlerinden birini geçirdiğini “Maddi düzlemden çok maneviyatın önde olduğu bir süreç yaşıyorum. “Dış dünyan, iç dünyanın bir yansımasıdır” sözünü gerçekten anlıyorum artık. Büyüdüğümü ve farkındalıklarımı sindirmeye başladığımı hissediyorum.” Diyerek kendisindeki değişimleri anlattı.

“İçimdeki ses, ne diyorsa onun peşinden gidiyorum. Hiç durmadan...”

İçindeki sese son zamanlarda çok ihanet ettiğini farkeden Şükrü Özyıldız sözlerine devam etti “Hani size tehlikeyi de, aşkın saflığını da, hayatta yapmanız gerekenleri de söyleyen o kutsal ses var ya… Artık o ne diyorsa onun peşinden gidiyorum. Hiç durmadan…” dedi.

Genelde günlerinin birbirinin aynısı olmadığı seti ya da çalışması yoksa ve gezmiyorsa evinde zaman geçirmeyi sevdiğini söyleyen oyuncu bitkileriyle uğraştığını onlarla uğraştığında kendisini huzurlu hissettiğini dile getirdi. Özyıldız “Nature Aquarium” yaptığını ve oldukça zaman aldığını söyledi.

“Ben dünyanın her yerini görmeden ölmek istemiyorum.."

Dünyada her yerini görmek istediğini söyleyen Şükrü Özyıldız “Ben dünyanın her yerini görmeden ölmek istemiyorum. Bunu hep söylerim ve gerçekten böyle olmasını diliyorum. Kendi kültürüme en uzak coğrafyalar beni daha çok çekiyor. Onlar önceliklerim.” dedi.

Aşkın tanımı tek kelimeyle açıklayan oyuncu aşk için "Tamamlanmak." dedi. En çok insanlardan ve rüyalardan ilham aldığını söyleyen Özyıldız " Siz dünyayı bilinç düzeyinde görüp duyarken bilinçaltınız başka detayları okur ve sizin bilinç düzeyinde fark edemediğiniz bir başka düzlem ve bağı fark eder. Rüyalar, bize başka perspektiflerin tanıtıldığı ve deneyimlendirildiği yerlerdir. Kıymetini bilene..."diyerek ilham kaynağının neden rüyalar olduğunu açıkladı.

Editör: TE Bilisim