Usta oyuncu Taner Turan, “Sadullah karakteri bir mahalle de emlakçılık ve tefecilikle geçimini sağlayan bir karakter.  Aynı zamanda baskıcı biri, kızını büyük baskı altında yetiştirip, dindar, namusuna düşkün gibi görünüp, pavyonundan geri kalmayan bir karakter.  Detaya inersek böyle tipler Türkiye’de ve dünyanın her yerinde var.” dedi.
HEPSİ YETENEKLİ GENÇLER

Kızını Burcu Birecik’in canlandırdığını söyleyen Taner Turan, “Çok genç oyuncular var; Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı gibi popüler oyuncular var. Onlarla çalışmak nasıl?” sorusuna; “Ben birçok sette bulundum. Bu sette bulunmak çok keyifli ve eğlenceli, herkes birbirini çok seviyor. Hepsi birbirine yardımcı ve yetenekli gençler. Çekim esnasında o sahnelerde hep konuşuyoruz ve tecrübemizi aktarmaya çalışıyoruz. Hepsi egolarını bir tarafa bırakmış insanlar… ” diyor.
EĞER İZLENECEKSE BU DİZİ ORADA Kİ ROL ALAN İNSANLARIN SICAKLIĞININ YANSIMASIYLA İZLENECEKTİR!
‘Şeref Meselesi’ dizisinin Sosyal Medya’da çok konuşulup trend topic olduğunun hatırlatılması üzerine Taner Turan,“Kerem Bursin, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Şükrü Özyıldız, Burcu Birecik, hepsi inanın çok mütevazi insanlar. Çok sevecen ve cana yakınlar ve orada ben hep şunu söylüyorum; eğer izlenecekse bu dizi orada ki rol alan insanların sıcaklığının yansımasıyla izlenecektir. Ben onu gördüm, ilk bölümü izlediğinizde de, dizinin içinde ki o mahallede her şey yaşıyordu…  Tabi burada dizinin tarihi Balat semtinde çekilmesi çok önemli…” dedi. 
Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı 'Şeref Meselesi'nde başrolleri Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Birecik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran gibi ünlü isimler rol alıyor.
Taner Turan başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Editör: TE Bilisim