Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’ye yeni anaokulları kazandırmaya hızla devam ediyor. Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 41. anaokulunu Siirt’in Baykan ilçesinde açacak. 20 Ocak’ta açılacak okul, yapılacak töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan bölgelerine ve köylerine anaokulları kazandıran Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 41.anaokulunu gelen bağışlarla 2021 yılında vefat eden Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu adına açıyor.

20 Ocak’ta açılacak anaokulu ‘nün açılışı Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen ve devlet protokolünün katılımıyla gerçekleşecek. Yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim alabileceği Çocuklar Gülsün Diye – Doğan Cüceloğlu Anaokulu, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir ve Antalya-Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Eskişehir, Ordu-Kumru ve Diyarbakır ve Denizli’ye anaokulları kazandırdı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim