Ayça Kalaycıoğlu’nun işletmeciliğinde açılan Suna Dumankaya Acıbadem, 1 Ekim’de İstanbul’a merhaba dedi. Marka sahibi Suna Dumankaya’nın ve Aleyna Kalaycıoğlu, Özgür Aras, Melda Aksu, Ebru Akyüz, Işıl Donat, Duygu Kataş, Zeynep Albayrak, Nida Tecellioğlu, Arzu Özal, Gülay Kamaz, Ebru Dülger, Erdoğan Güler, Sera Süzer, Öykü – Alper Atak, Nuray Gülloğlu, Melek Kalkavan gibi cemiyet hayatından ve ünlü isimlerden birçok kişinin katıldığı açılış keyifli anlara ev sahipliği yaptı.

Yeni nesil cihazlar ile kaliteli hizmet

Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri

Ayça Kalaycıoğlu’nun işletmeciliğinde açılan Suna Dumankaya Acıbadem tamamıyla kişiye özel hazırlanan doğal içerikler ve yeni nesil cihazlar ile profesyonel bir hizmet sunuyor. Suna Dumankaya Acıbadem şubesi bünyesinde cilt bakımı, zayıflama, sıkılaşma, diyetisyen hizmeti, lazer epilasyon, manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı makyaj hizmetlerini barındırıyor. Suna Dumankaya Acıbadem alanında uzman kadrosuyla ve yeni nesil cihazlar ile kendine iyi bakmak isteyen herkesi güzellik merkezine bekliyor.

ÖZGÜR ARAS- BANU ERGİN - AYÇA KALAYCIOĞLU - SUNA DUMANKAYA - EBRU AKYÜZ - GÜLAY KAMAZ

Editör: TE Bilisim