Birce Akalay marka yüzü oldu.

Cilt sağlığı alanındaki araştırmaları ile dermatoloji alanında öncü Neutrogena, yeni Retinol Boost serisini marka yüzü Birce Akalay ile 22 Eylül Perşembe günü Sky Lounge Zorlu PSM’de gerçekleşen görkemli bir lansmanla tanıttı.  

Memur ve memur emeklisi zammı belli oldu Memur ve memur emeklisi zammı belli oldu

Cilt güzelliğiyle büyüleyen marka yüzü Birce Akalay, bu birliktelikten duyduğu heyecanı “Neutrogena senelerdir çok güvenilir bulduğum ve deneyimlediğim bir markaydı. Dermatoloji alanında 90 yıllık tecrübesi olan böyle bir markayı deneyimlemek benim için çok büyük bir keyif,” sözleriyle anlattı.

Cemiyet dünyasının sevilen ismi Aslı Şen lansmanda hazır bulundu.

Neutrogena Retinol Boost serisi kırışıklık, elastikiyet ve parlaklık kaybı, kuruluk ve koyu leke görünümüyle savaşan ürünler sunuyor. İçerdiği saf retinol, mersin bitkisi yaprağı özü ve hiyalüronik asit ile ciltteki yaşlanma belirtilerini yalnızca bir haftada gözle görülür şekilde azaltarak daha genç ve sağlıklı görünüme kavuşturuyor. Dermatologların yaşlanma karşıtı cilt bakımındaki altın standardı saf retinolün başrolde olduğu seri güçlü içerik ve benzersiz formülüyle cilt bariyerini güçlendiriyor. 

Şarkıcı Zeynep Mansur tanıtım lansmanında objektife poz verdi.

Editör: TE Bilisim