Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin reklamdan aldığı para ortaya çıktı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin reklamdan aldığı para ortaya çıktı!

Seçkin davetli topluluğunun katılımıyla yapılan organizasyonda Coldwell Banker Türkiye kurucusu ve başkanı Gökhan Taş, firma sahipleri Hakan Akalın ve Kubilay Şengül  ile birlikte açılışı gerçekleştirdi.  Davetliler gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler hakkında bilgi alırken showroomda bulunan Tiny House büyük beğeni topladı.


Müşterilerinin gayrimenkul ihtiyaçlarını profesyonel bir yaklaşımla ele alarak istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kazançlı çözümler sunmak ilkesini benimseyen Coldwell Banker Efes, İstanbul Zeytinburnu Loca Mahal, Halkalı Bizim Mahalle, Fethiye Ölüdeniz temsilcilikleriyle  müşterilerine hizmet veriyor. 

Son yılların yükselen trendi Tiny House üretim ve pazarlamasını bünyesinde barındıran Efes 4  şehir hayatının stresinden kaçmak isteyenlerin doğada ev konforunu hissetmelerine olanak sağlıyor. Küçük alanda tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn edilen Tiny House’ lar istenilen ölçü ve modellerde kişilerin istekleri doğrultusunda üretiliyor.

Editör: TE Bilisim