Dünyaca ünlü spor giyim markalarının dağıtımını yapan Batu Spor’un yenilenmiş ofisinde 30 bin euroluk ayakkabı dikkat çekiyor. Yenilenmiş Ofisini Kağıthane’de hizmete açan Batu Spor 30 bin euro değerinde altın aksesuarlı ve timsah derisinden üretilen spor ayakkabıyı vitrine çıkardı.

Coşkun Sabah yumurtacılıkta zarar edince çiftliği kapattı Coşkun Sabah yumurtacılıkta zarar edince çiftliği kapattı

Dünyaca bilinen spor giyim markalarının ürünlerini 14 farklı ülkede 32 farklı firmaya pazarlayan Batu Spor, yeni ofisini Kağıthane’de hizmete açtı. 2012 yılında Giresun’da faaliyetlerine başlayan firma yenilenmiş ofisinde, tanınmış spor giyim markalarının ürünlerini müşterilerine sunacak. Üretiminde ağırlıklı olarak altın ve timsah derisi kullanılan ayakkabı 30 bin eurodan alıcısını bekliyor. 

Özel seri olarak üretilen değeri yaklaşık 480 bin TL olan ayakkabıyla ilgili bilgi veren Batu Spor Malzemeleri Kurucusu Sercan Köse, ‘’Ayakkabı timsah derisinden yapıldı ve dünyada dokuz adet bulunuyor. Sarı bölümlerinin tamamı saf altından yapıldı. Ayakkabının üstünde 26,7 gram saf altın bulunuyor. Ayakkabının fiyatı 30 bin Euro. 4-5 firma aracılığı ile ayakkabı istendi. Ayakkabıyı isteyenlerin 3’ü Türkiye’den 1’i Almanya’dan. Bu ayakkabı aslında koleksiyonluk bir ürün’’ dedi.

Editör: TE Bilisim